Sesongåpningen: Bergen møter Kolstad! – Bergen

Sesongåpningen: Bergen møter Kolstad!

Terminlisten er klar for Rema1000-ligaen 23/24. Det er nå klart at vår første motstander blir Kolstad i Sotra Arena!

Det ventes en storkamp i første runde når verdensstjernen Sander Sagosen tar med seg sitt Kolstad til kamp i Sotra Arena.

– Det er utrolig gøy å kunne ta i mot Kolstad med slike profiler i comebacket til Rema1000-ligaen, forteller Andreas Gjeitrem i Bergen Håndball.

Han forteller at han har stor respekt for hva Kolstad har levert i årets sesong med seier i både serie, NM og sluttspill, men at kampen mot Bergen ikke kunne kommet på et bedre tidspunkt!

– Dette blir først og fremst utrolig gøy og vi har stor tro på at vi skal kunne bite fra oss i oppgjøret mot verdensstjernene, smiler han lurt.

– Satser på utsolgt Sotra Arena

Planen var i utgangspunktet å spille kampen foran et fullsatt Haukelandshallen, men etter at Bergens Tidende gikk ut med nyheten om asbest i byarenaen, så har Bergen måtte ty til andre løsninger.

– Vi har en god dialog med samarbeidsklubben vår Sotra og har valgt å flytte kampen dit. Det er en arena som tar opp mot 4000 tilskuere med ståplasser og kan sammenlignes med Haukelandshallen på kapasitet. Nå har vi planer om å selge ut og vise Norge hva slags potensiale som ligger i håndballfamilien i Bergen by, forteller arrangementsanvarlig, Margunn Vik, i Bergen Håndball.

I tillegg er det utrolig kjekt at Tv2 tar med seg hele teamet sitt til Bergen for å sende kampen, vi kunne egentlig ikke drømt om et bedre comeback til Rema1000-ligaen, slår hun fast.

Også Erik Bjørnsen i Bergen administrasjonen er godt fornøyd med nyheten om at «The Treble» vinneren kommer til Bergen i starten av september.

– Dette er en fantastisk nyhet som virkelig gir oss muligheten til å starte sesongen på best mulig måte. At Tv2 også kommer for å sende kampen til i de tusen hjem er en gavepakke for både oss og våre samarbeidspartnerne. Han forteller at det også planlegges stort i henhold til selve arrangementet.

-Vi planlegger blant annet en stor fanzone med mange ulike aktiviteter både for barn og voksne. I tillegg tilrettelegger vi for VIP muligheter med bespisning og kanskje også en konsert eller to!

Ønsker din bedrift å synliggjøre seg på Bergen-Kolstad? Se mulighetene her.

– Fyller vi Sotra Arena, så skal jeg nok passe på Sander Sagosen!

Iben Hvidsten som tidligere har spilt mot blant annet Sander Sagosen forteller at dette er en kamp Bergen trenger.

– Vi viste at vi kunne fylle Framohallen til randen mot Sandefjord, i en kamp som var helt avgjørende for opprykket – den energien vi fikk fra publikum, den betydde mye. Dette blir også en slik kamp, en kamp som viser at vi hører hjemme i toppen – nå håper jeg at vi fyller Sotra Arena til randen så skal jeg sørge for å ha Sander Sagosen i lommen min som jeg har gjort før i mine yngre dager!