Andreas Lervik skriver under på ny avtale! – Bergen

Andreas Lervik skriver under på ny avtale!

Det har nok vært en dårlig hemmelighet at Andreas kom til å forlenge avtalen sin med klubben, men nå kan vi endelig offisielt dele nyheten om re-signeringen!

Andreas Lervik signerte like før ferien ny avtale med klubben. Etter overgangen fra Nærbø har den unge jærbuen vist seg å bli svært viktig for Bergen Håndball, han var blant annet en viktig brikke for opprykket i vår. Nå er han klar for en ny sesong i Bergen drakten.

Vidar Gjesdal som i år har vært trener for Andreas, men som nå går over i en annen sportslig rolle forteller at Andreas har vært en nøkkelperson i sesongen som endte med opprykk.

Andreas ble en viktig nøkkel for oss da han kom inn i januar for å styrke laget siste del av sesongen. Han har definitivt de rette egenskapene som skal til for å bli en viktig brikke for oss også på det øverste nivået.

han fortsetter…

Vi er veldig fornøyde med han og spesielt hans innstilling til trening og brennende ønske om å hele tiden utvikle seg gjør han meget interessant for det som vi ønsker å bygge opp. Han kommer til å få ennå større betydning for laget og en rolle hos oss som innebærer ansvar på banen, samt at vi kan få brukt hans kreative evner som spiller!

Glad for at ny avtale er på plass!

Hovedpersonen selv er svært glad for å få ny avtale på plass. Det er spesielt en ting han gleder seg til å sesongen som kommer.

Sesongåpningen mot Champions League klare, Kolstad.

Han ler og fortsetter…

Hehe, det er selvsagt mange ting jeg gleder meg til i forbindelse med ny avtale. Først og fremst stortrives jeg i Bergen. vi har et spennende prosjekt der vi ønsker å etablere oss som et solid eliteserielag igjen. Det er noe jeg ønsker å bidra til!

Rent sportslig og om sin egen vei videre i Bergen trøyen så forteller han at Bergen by har tatt han godt i mot og at han ser gode muligheter for utvikling her.

Det er klart at når man skriver under en ny kontrakt så tenker man først og fremst på utvikling. Jeg ønsker, som alle andre, å bli bedre. Det føler jeg også har vært tilfellet det halvåret jeg har vært her. Jeg har allerede fått mye tillit og jeg er glad for at klubben ønsker å satse videre på meg!

Så må jeg jo også nevne at jeg gleder meg også veldig mye til oppgjøret mot min gamle klubb, Nærbø. Alt i alt, så tror jeg det blir en utrolig kjekk sesong!

BILDETEKST: Andreas har blitt en viktig brikke for Bergen. Her i aksjon i en fullsatt opprykksfinale mot Sandefjord!