1. August slippes billettene til Bergen – Kolstad – Bergen
Leif-Erik Brenne, Tord Vårdal og Miguel Neves hadde mye å juble for i fjor. Får de mer å juble for når Kolstad kommer på besøk?

1. August slippes billettene til Bergen – Kolstad

Endelig er alt på plass for billettslipp til sesongåpningen mot verdensstjernene fra Trondheim. På tirsdag 1. august slippes billettene!

Sesongåpningen mot Kolstad 2. september nærmer seg med stormskritt og billettsalget er like om hjørnet.

Allerede på tirsdag kl. 10:00 (1. august) åpner billettsalget mot serie-, sluttspill- og regjerende norgesmestrene Kolstad.

Med seg på laget til Sotra Arena kommer blant annet de norske verdensstjernene Sander Sagosen, Magnus Gullerud, Gøran Johannessen og Torbjørn Bergerud.

– Det er en verdensklasse gjeng som kommer til Sotra Arena den 2. september, men vi skal bite fra oss selv om vi er nyopprykket, sier trønderduoen Eskil Dahl Reitan og Nicolai Daling som nylig flyttet fra Trondheim.

En seriekamp som vi ikke har sett makan til i Bergen

Arrangementsansvarlig i Bergen Håndball, Margunn Vik, forteller at trykket inn mot kampen er stort. Nå gleder hun seg til billettslipp.

– Vi har merket at interessen for kampen er høy og dermed velger vi å slippe billettene nå. Det blir en dag i Sotra Arena med fullspekket program, både på og utenfor banen, smiler hun.

Også Erik Bjørnsen i Bergen Håndball, som tidligere har vært en svært aktiv bidragsyter på banen forteller at oppgjøret mot Kolstad blir noe helt eget.

– Slik som vi planlegger nå så kan jeg trygt si at det blir en seriekamp som man ikke har sett makan til i Bergen, det blir en sinnsyk ramme hvor Bergen skal fylle Sotra Arena til randen!

Det kommer mer informasjon om program og aktivitetsmuligheter når kampen nærmer seg.

Er du næringsdrivende og ønsker synlighet i en full Sotra Arena? trykk her!

Leif-Erik Brenne, Tord Vårdal og Miguel Neves hadde mye å juble for i fjor. Får de mer å juble for når Kolstad kommer på besøk?

Hvordan kjøper man billetter

Billetter vil selges gjennom vår billett-leverandør. Tirsdag 1. august klokken 10:00 vil billettlenke på vår hjemmeside bli aktiv og en trykker seg deretter inn på Kolstad kampen. En finner billett-knappen både på fremsiden og via vår utforsk mer knapp i hjørnet på hjemmesiden. Denne saken vil også oppdateres med direkte lenke.

Prisene for oppgjøret varierer fra hvor en ønsker å sitte og når man kjøper billettene.

Før kampdag:

Kortsidene (bak mål):

  • 150 kroner for voksen
  • 75 kroner for barn

Langsidene:

  • 200 kroner for voksen
  • 75 kroner for barn

På kampdag (dersom kampen ikke er utsolgt):

  • 250 kroner for voksen (både på kort- og langside)
  • 150 kroner for barn (både på kort- og langside)