Prosjekt: Mini-guttene – Bergen

Prosjekt: Mini-guttene

Bergen Håndball leter nå etter denne sesongens mini-gutter. Denne gangen i samarbeid med vår nye hovedsponsor Sparebank 1 SR-bank. Etter suksessen fra i fjor så ønsker vi igjen å søke etter håndballspillende gutter fra både by og bygd i Bergen og omegn.
Bli kjent med hva mini-guttene er, hva det innebærer og hva som er formålet med prosjektet!

Hva er mini-guttene?

Basert på søknad blir 16 gutter fra hele Vestland fylke plukket ut til å være maskoter for Bergen Håndball. Håndballspillende gutter i alderen 7-10 år kan søke. I søknadene skriver de om hvor mye håndball betyr for dem, hvordan de ser opp til sine forbilder, men også om det å kunne dele denne opplevelsen med lagkameratene sine. De vil lære av de beste for å bli bedre.

Hva innebærer det å være en del av mini-guttene?

Gjennom året får alle mini-guttene være med på et kickoff og en spillersamling, i tillegg til å være maskot på en kamp. Kick-offet vil ta sted allerede 30.09 i forkant av Viking TIF kampen hvor alle mini-guttene blir presentert og løper inn sammen med mentoren sin fra Bergen.

Det største er likevel å få besøk av den spilleren som er mentor for mini-guttene på en trening hjemme med guttenes egen klubb. Samt skal spilleren også delta på minimum en kamp i sesongen. Spillere som blir trukket ut til mini-guttene får også sesongkort til hele laget sitt på alle Bergen Håndball sine kamper.

Formålet med mini-guttene

Gjennom dette prosjektet så ønsker Bergen Håndball og partnere å bidra til økt oppmerksomhet og økt rekruttering i guttehåndballen i Bergen og omegn. Vi vil at unge gutter skal kunne få muligheten til å bli sett uansett om man er fra bygd eller by. Vi ønsker også å bidra til at unge spillere skal kunne se opp til lokale helter på håndballbanen og dermed kunne motivere flere unge gutter til å fortsette å ha det gøy med håndball.

Hvordan søker man?

Spørsmål og påmelding rettes til vår arrangement-ansvarlig, Margunn Vik på epost: margunn@bergenhandball.no

Søknaden må inneholde:

  • Navn på deltaker
  • Navn og telefonnummer på foresatt
  • En liten beskrivelse av deltaker
  • Hvorfor en ønsker å bli en del av mini-guttene

Frist for søknad: onsdag 27. september!

Les om laget til fjorårets mini-gutt Aksel her…

Sparebank 1 SR-Bank som gjør prosjektet mini-guttene mulig.