Toma satser på Bergen Håndball og signerer en ny stor 3-års avtale – Bergen

Toma satser på Bergen Håndball og signerer en ny stor 3-års avtale

Tomagruppen er en av de fire største Facility Management-leverandørene i Norge, med en omsetning på 2,6 milliarder kroner. De er den eneste leverandøren med norske eiere og har 4500 dyktige medarbeidere innenfor tjenesteområdene renhold, kantine, kontorstøtte, vakthold, eiendomsdrift, forpleining og facility management. Nå har de besluttet å forlenge sitt samarbeid med oss i Bergen Håndball og engasjementet blir nå tatt til et nytt nivå.  

Leder på salg og marked hos Toma Lise Lotte Alfheim er svært stolt over den nye avtalen: Toma har vært en samarbeidspartner til Bergen Håndball i en årrekke og det er ingen tvil om at dette samarbeidet har skapt gode synergier. Foruten det forretningsmessige så ser vi at Bergen Håndball gjør en betydelig forskjell for både store og små i regionen og dette ønsker vi å være med på. Hos oss i Toma har vi en tydelig visjon: å gi mennesker en bedre arbeidsdag. Denne visjonen harmonerer godt med Bergen Håndball, som også ønsker å skape positive endringer. Fremover vil samarbeidspartnere se enda mer av Toma, da vi kontinuerlig vil vise frem vår merkevare. Vi er stolte av å være med på å skape forskjeller og gleder oss tre nye fantastiske år sammen!

For daglig leder i Bergen Håndball Erik Bjørnsen kunne ikke februar måned startet bedre: Først og fremst ønsker jeg å takke Toma for den mangeårige tilliten. At i tillegg Toma velger å øke engasjementet betydelig og samtidig gir oss muligheten til å bygge opp noe sammen over de tre neste årene, det kan egentlig ikke bli så mye bedre. Vi gleder oss til fortsettelsen! Skulle din bedrift på jakt etter vakthold, renhold, eiendomsdrift, camps, kontortjenester eller kantine/personalrestuarant så er det ingen tvil om hvem jeg ville kontaktet! sier Bjørnsen med et glimt i øyet 😉

Bergen Håndball takker for støtten og ser fram til tre nye år med Toma på laget!