Best Pedagogisk gir alle studenter gratis inngang i neste hjemmekamp mot Fjellhammer i Rema 1000-ligaen onsdag 2. oktober – Bergen
Foto: John Vint

Best Pedagogisk gir alle studenter gratis inngang i neste hjemmekamp mot Fjellhammer i Rema 1000-ligaen onsdag 2. oktober

Med seier borte i gårsdagens oppgjør, er det en fin mandag for alle med hjerte for Bergen Håndball og nå inviterer vi til årets studentkamp hjemme mot Fjellhammer onsdag 2. oktober.

Kampsponsor Best Pedagogisk gir alle studenter i Bergen gratis inngang. Eneste man trenger å gjøre er å hente seg ut en billett og følge Best Pedagogisk på instagram. Kjøp din billet her: Bergen håndball – Ticketing Portal (woow.no)

Er du student? Kombiner studier med en meningsfull deltidsjobb i barnehage! 

Å balansere studier med en deltidsjobb kan være utfordrende, men det finnes muligheter som både gir deg fleksibilitet og en følelse av mening i hverdagen. Best Pedagogisk tilbyr en gyllen mulighet til studenter som ønsker en jobb ved siden av studiene – en jobb som ikke bare er fleksibel, men som også gir deg verdifull arbeidserfaring med barn. 

Best Pedagogisk er spesialister på rekruttering av medarbeidere til barnehager, og har et tett samarbeid med barnehager i Bergen og omegn. Mange av disse har behov for engasjerte og omsorgsfulle assistenter som kan trå til både på kort sikt og i lengre perioder. Nå som høstsemesteret er i gang, åpnes dørene for studenter som ønsker å kombinere studiene med en jobb som virkelig betyr noe. 

Det som gjør denne jobben ekstra attraktiv for studenter, er fleksibiliteten. Du kan tilpasse arbeidsmengden til din egen timeplan, og selv velge om du ønsker å jobbe én dag i uken eller flere, alt etter hva som passer deg best. Dette gjør det mulig å kombinere studiene med en jobb som gir deg både verdifull erfaring og inntekt.

Perfekt deltidsjobb med mening og fleksibilitet! (recman.page)