Kantduo forlenger – Bergen

Kantduo forlenger

Iben Hvidsten (24) og Fredrik Mossestad (22) har forlenget sine avtaler med FyllingenBergen for ytterligere to sesonger.

FyllingenBergen er veldig fornøyd med å ha de to lokale profilene med i den videre satsingen. Iben kom fra Lyngbø som 17-åring, mens Fredrik har spilt i klubben hele sin karriere. Begge har vokst seg frem som to klare profiler på hver sin kant av banen.

Iben Hvidsten uttaler følgende:

«Jeg blir med videre fordi lysten på å spille håndball på toppnivå fortsatt er tilstede. Jeg har fortsatt til gode å ta medalje i ligaen og jeg er svært motivert til å være med på å bygge opp et nytt slagkraftig lag, som kan være med å kjempe helt fremme i norsk håndball. Jeg har troen på arbeidet som vi er i gang med både i egen regi og det som skjer rundt oss. Målet må være å henge med til klubben tar steget inn i en ny fremtidig byarena, det vil være en stor drøm».

Fredrik Mossestad som nylig ble tatt ut på rekruttlandslaget sier følgende:

«Føler jeg har hatt en fin utvikling og har troen på at dette vil fortsette med mye ansvar og tillit på mine skuldre. Ser frem til at vi skal få inn noen nye ansikter slik at vi kan erstatte de spillerne som forlater oss etter sesongen. Det blir naturligvis en utfordring, men det skal bli interessant å være med å bygge opp et nytt solid FyllingenBergen mannskap».

Vidar Gjesdal gleder seg over at de to lokale spillerne er med videre:

«Veldig viktig for oss å få på plass Iben og Fredrik. Begge to har vist at tålmodig og godt arbeid over tid gir resultater. De har tidligere vært i skyggen av mer etablerte spillere, og har nå tatt steget til å bli veldig sentrale i vårt lag. Deres historie er viktig eksempel å vise våre kommende elitespillere som vi vil utvikle fra egne rekker. Det lønner seg med langsiktig og tålmodig arbeid i forhold til å nå de målene man setter seg. I tillegg blir disse to viktige kontinuitetsbærere med tanke på at flere sentrale spillere går ut av troppen vår i forhold til neste sesong».