Før kampen: Kolstad (b) – Bergen

Før kampen: Kolstad (b)

Ny runde i eliteserien står for tur når vi tar turen til Trondheim for møte med Kolstad.

Eliteserien, 6. serierunde!

Motstander: Kolstad (b)

Sted: Kolstad Arena

Tid: 18:oo

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Sondre Liltved & Jørgen Jørstad

Observatør: Bjørn Roger Høgsnes

Delegat: Bjørn Roger Høgsnes

Odds fra Norsk Tipping: 1,40 – 8,75 – 3,30

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18. Kolstad – FyllingenBergen 38-29
16/17  Kolstad – FyllingenBergen 19-31
15/16  Kolstad – FyllingenBergen 22-26

Et revansjesugent FyllingenBergen mannskap er på plass i Trondheim for å forberede seg til borteoppgjøret mot formsterke Kolstad. Vertene har overrasket positivt i åpningen av sesongen og ligger ett poeng foran oss på tabellen. Det ligger med andre ord tilrette for en tett og tøff kamp i vertenes nye arena.

Forrige kamp mot Falk Horten ble alt annet enn hva vi håpet på. Laget hadde problemer i det offensive spillet og dette har selvsagt hatt stor fokus inn mot dette oppgjøret. Nøkkelen blir uansett helt sikkert å få kontroll bakover og kunne straffe Kolstad med noen enkle kontringsmål. Vi er fortsatt ubeseiret på bortebane denne sesongen og muligheten for å være det også etter dagens kamp er absolutt tilstede. Men det kreves selvsagt at prestasjonen fra forrige hjemmekamp heves betydelig. Det har vi stor tro på at våre gutter skal få frem i kveld.

Vi reiste til Trondheim med full tropp, men unntak av langtidsskadde Jacob Weidemann. På motsatt side blir det gjensyn med vår gamle målvakt Lars Eggen Rismark. I tillegg skal vi se opp for dansken Rasmus Carlsen, samt skytteren William Aar på venstreback.

Kampen ser du ved å klikke deg inn på BA sine nettsider (krever abonnement) fra kl 18:00.