– Soltvedt forlenger – Bergen

– Soltvedt forlenger

Marcus Soltvedt er klar for tre nye år med FyllingenBergen. Dermed har vi fått på plass nok en viktig brikke med tanke på fremtiden.

Marcus er opprinnelig fra naboklubben Bønes og har hatt en meget fin utvikling de siste to årene. Denne sesongen har det resultert i enda mer spilletid på den blide linjespilleren. Sammen med Fredrik Clementsen har han løst linjeposisjonen på en forbilledlig måte så langt denne sesongen.

Fredrik Ruud gleder seg stort over å få Soltvedt med seg videre.

– Det er svært gledelig at Marcus velger å forlenge sin avtale. Han er et skoleeksempel på en gutt som har gått gradene i egen klubb, jobbet målrettet og opparbeidet seg en posisjon hvor han har blitt en sentral brikke i dagens mannskap, sier Ruud.

Han forteller videre om en gutt som har andre viktige egenskaper.

– I tillegg til å være en fantastisk fin gutt og et midtpunkt i garderoben, så har han sammen med Fredrik Clementsen, dannet en fryktelig god duo for laget på håndballbanen. Og sammen har de gått foran på det å konkurrere med hverandre i alt de driver med. De unner hverandre suksess i alle settinger, noe vi verdsetter høyt hos oss. Vi gleder oss til, sammen med Marcus, utvikle han selv og FyllingenBergen videre mot toppen, sier en fornøyd trener.

Soltvedt ser selv frem til å fortsette karrieren i FyllingenBergen.

– Jeg er utrolig stolt av å kunne forlenge min avtale i tre år til. Helt siden jeg kom til klubben fra Bønes som 12-åring har mitt mål vært å kunne spille på det høyeste nivået i Norge.. Jeg har sett opp til de «store gutta» som trente før oss og nå håper jeg å være en som kan inspirere noen andre. Jeg tror det er mange som merker at hele klubben tar steg og utvikler seg videre og jeg ønsker å være en del av den reisen, sier Marcus selv om forlengelsen.

Marcus har skrevet under en avtale som binder han til klubben til sommeren 2024.