Fredrik Ruud: – Denne kampen er viktig av flere årsaker! – Bergen

Fredrik Ruud: – Denne kampen er viktig av flere årsaker!

Dagens kamp mot Nøtterøy Håndball er utrolig viktig når det kommer til lagenes tabellplassering og muligens overlevelse i Rema1000-ligaen. Det er Fredrik Ruud og hans mannskap selv tydelig på før avkast!

Hver kamp er nå mer eller mindre kalles for cupfinaler. Vi må tørre å kalle en spade for en spade og si at poengene må innkasseres hyppere. Forhåpentligvis står vi etter kampslutt og smiler for 2 nye ekstremt viktige poeng i kveld.

I skrivende stund ligger Bergen Håndball helt sist på tabellen med 4 poeng opp til «trygg» plass. Nøtterøy har like mange poeng og ligger på plassen over.

Hovedtrener Fredrik Ruud vet hva som står på spill og er krystallklar på at nå må poengene komme.

– Kampen er viktig av flere årsaker. Det ene er at det gir oss poeng nærmere det å berge plassen. Det andre er viktigheten vi selv kan få som en bekreftelse på prestasjonen vår. Vi opplever at vi var et steg nærmere på onsdag (mot Kolstad). En seier nå kan være godt som en bekreftelse på det vi over tid har levert. For til syvende og sist måles vi på resultater. Det blir spennende å møte Nøtterøy. De er et lag med masse x-faktor og de har mange spillere som kan leve alt mulig, når som helst.

SE OGSÅ: STORT BLACK FRIDAY TILBUD PÅ KAMPBILLETTER BERGEN-NØTTERØY!

Det er mye som står på spill i de kommende kampene. Her er Fredrik Ruud fra en tidligere kamp i år. Foto: Njål Arnar Johansen