Endelig kan vi fortelle om muligheten til å kjøpe spillerdrakt for barn. Vi har fått inn diverse barnestørrelser og draktene kan kjøpes via nettbutikken vår eller på den kommende hjemmekampen mot Nøtterøy!

Norges flotteste håndballdrakt – har vi hørt flere si. Det er vi selvsagt enig i, for sammen med Hummel så har vi skapt en trøye som på mange måter er unik i Rema1000-ligaen for menn.

Den reine mørkeblåe drakten med gull detaljer er Bergen Håndball sin nyeste hjemmedrakt for sesongen 2020-2021 og vil gå inn i historiebøkene som klubbens første hjemmedrakt!

Vi har opplevd en stor etterspørsel av årets spillerdrakt og er glad for at vi endelig kan åpne for draktsalget, sier markedssjef i klubben, Andreas Gjeitrem.

Nå kan du skaffe deg årets spillerdrakt for barn. Foto: Bergen Håndball

I første omgang er det kun utvalgte størrelser for barn som er aktuelt, men at det utover sesongen vil komme påfyll med størrelser for både barn og voksen.

– Det er et svært begrenset antall drakter så dersom en ønsker å sikre seg den som julegave så må man være rask, fortsetter han.

Spillerdraktene kommer i størrelse 128, 140 og 152 og kan kjøpes i vår webshop og koster 399,-. Det vil også i samarbeid med Sport Norge være mulighet å anskaffe seg drakten på den kommende hjemmekampen mot Nøtterøy på søndag.

Kjøp drakten her >>