Les deg opp på vår motstander Tønsberg-Nøtterøy – Bergen

Les deg opp på vår motstander Tønsberg-Nøtterøy


Disiplene til Robert Hedin varierer i prestasjonene, men kommer fra en meget sterk seier i lokaloppgjøret mot Sandefjord forrige helg. Oppgjøret var tett og spennende i samtlige minutter, men det var hjemmelaget som sikret seg poengene.


Tønsberg tre siste kamper:

Tønsberg – Sandefjord 32-30

Haslum – Tønsberg 35-30

Tønsberg – Kristiansand 28-31


Laget som opprinnelige stammer fra Nøtterøy består av eldre spillere som har lang fartstid i håndballen.
Kennie Boysen, klubbnomaden i norsk håndball er fylt 36 år og utgjør sammen med comeback-kongen Jonassen ( 32) og målvakten Kondic (30) rutinen i laget.
Tønsberg har også en del yngre krefter som stadig utvikler seg til å bli etablerte eliteseriesspillere. Høyreback Teige Bøe (22) og bakspiller Kasper Furu (20) er spillere som gir håp for fremtiden til klubben.

Toppscorer og den mestskytende bakspilleren er sønnen til trener Hedin, nemlig Amadeus Hedin. Han har gjennom farens reise i håndballverden fått oppleve mange ulike håndballkulturer og har en ballast som er viktig for Tønsberg laget. Jørgen Vasvik har også startet sesongen bra, men er ute på ubestemt tid.

Tønsbergs toppscorere hittil i sesongen:

13 Rittemar Hedin, John Axel AmadeusTønsberg Nøtterøy11524394,7
39 Vasvik, JørgenTønsberg Nøtterøy9373704,1
51 Boysen, Kennie JunckerTønsberg Nøtterøy11333303,0

Kjøp billetter til 4-poengskampen til blackfriday pris!