Billettsalget mot Fyllingen er åpnet! – Bergen

Billettsalget mot Fyllingen er åpnet!

Det nærmer seg årets 2. byderby – når vi møter Fyllingen i Sotra Arena. Nå er billettsalget åpnet!

Årets sesong er svært spesiell for Håndballen i Bergen. Det er nemlig hele 3 lag fra Bergen som kjemper mot hverandre i 1. divisjon. Tidligere i høst var det tilnærmet fult hus med over 1000 tilskuere i Framohallen mot Viking TIF.

Denne gangen spilles byderbyet mot Fyllingen i Sotra Arena, i en kamp som vi håper stemningen blir minst like god i!

– Vi skal gjøre klart til ny håndballfest, bare denne gangen i Sotra Arena. Vi tar i mot tidligere samarbeidsklubb Fyllingen i storstuen til vår nyeste samarbeidsklubb, Sotra SK, forteller arrangement-ansvarlig i Bergen Håndball, Margunn Vik.

Hun er fra Sotra og gleder seg til å ta med seg troppen og invitere til kamp «hjemme».

– Som Sotrastril så gleder jeg meg til å bidra til å skape stemning i Sotra Arena. Jeg er stolt over samarbeidet vi har sammen med Sotra SK, og ser at både spillerne og klubbene har dratt godt av samarbeidet. Nå skal vi vi ta samarbeidet til et nytt nivå og jeg gleder meg til å kunne arrangere noe i Sotra Arena, med klubben og de flinke bidragsyterne som er de har her ute!

Kjøp billetter til Bergen-Fyllingen torsdag 15. desember!