– Vi må heve prestasjonen! – Bergen

– Vi må heve prestasjonen!

Det går fort mellom slagene nå. Allerede i morgen reiser vi til Tønsberg for å spille kamp nummer 3 på en uke!

Hovedtrener Vidar Gjesdal forteller at han gleder seg til oppgjøret mot Nøtterøy Tønsberg i morgen. Han er allikevel klar på at nivået må opp fra hjemmekampen mot OSI, en kamp som skuffet han i første omgang.

– Det endte godt på søndag, selv om det vi leverte de første 30 minuttene langt i fra er greit. Vi forventer spesielt på hjemmebane at vi går ut med en helt annen energi og glød uansett motstander enn tilfelle var i søndagens kamp. Det er nok et eksempel på hvor lite som skal til før vi havner i utfordringer. OSI spilte konsekvent 7 mot 6 som vi var godt klar over på forhånd. Likevel gjorde det oss utålmodig i flere faser av spillet slik at vi havnet ut av rytmen. Samtidig kan vi ta med oss flere ting fra kampen, spesielt det å forsvare oss 7 mot 6. Etter hvert som kampen skred frem klarte vi å straffe gjestene langt mer og de siste 30 minuttene var godt gjennomført.

Hovedtrener Vidar Gjesdal ser frem til kamp nummer 3 på 7 dager. Skal det bli nye 2 poeng? Foto: Tove Lise Mossestad

Nå venter garantert ett tøffere oppgjør på bortebane mot Nøtterøy.

– Nøtterøy synes jeg har overrasket positivt i innledningen på sesongen. De har levert noen fine prestasjoner, blant annet i bortekampen mot Viking der de var svært nære poeng. De har en blanding av noen unge gutter som tar steg hele veien ispedd noen rutinerte som har vært med over lengre tid. Nå er det dette den tredje kampen på en uke før det venter en landslagspause. Vi er utrolig sugne på å ta med oss vår femte strake seier før dette oppholdet og jeg er sikker på det er en fokusert gjeng som kommer til Nøtterøyhallen på onsdag. Målet må være å heve prestasjonen fra kampen i helgen, da har vi stor tro på at det er muligheter for å ta to nye poeng.

Se kampen mellom Nøtterøy Tønsberg – Bergen på TV2play onsdag kl 18:00 eller følg denne lenken!