Vidar Gjesdal før OSI: – Det kan være en utfordring å skifte fokus – Bergen

Vidar Gjesdal før OSI: – Det kan være en utfordring å skifte fokus

Fra en 1 målsseier på bortebane mot Follo, så skal Bergen i morgen ta i mot OSI i «nye» Framohallen. Det blir et oppgjør som guttene må være 100% tilstede i, advarer Vidar Gjesdal om.

Vidar Gjesdal er en «happy» mann om dagen. Spesielt med tanke på at vi står med fullpott så langt i sesongen etter en tøff bortekamp mot Follo sist.

– Jeg er utrolig fornøyd med hvordan vi løste kampen på onsdag. Spillerne viser en sterk vilje til at dette var en kamp vi bare skulle vinne. Det er en mentalitet vi trenger å bygge opp for å kunne kjempe om opprykket som vi alle drømmer om. Selv om vi var presset på krefter mot slutten klarte vi å avgjøre kampen de siste fem minuttene. Prestasjonen er ujevn, men de første 15-20 minuttene av den andre omgangen er slik vi aller helst vil fremstå. Da står vi solid bakover og får styrt tempoet i kampen på en fornuftig måte. Vi gikk veldig smalt på ressursene og målet på søndag er at vi igjen får hele troppen i spill.

Men hovedtreneren til Bergen Håndball innrømmer at overgangen fra å spille en tøff bortekamp mot opprykkskandidat Follo til hjemmebane mot OSI blir en overgang.

– Gjestene fra Oslo er ikke som alle andre klubber på så høyt nivå. Her er det mange håndballspillere som har spilt på høyt nivå, men kanskje ikke prioriterer håndballen like mye som før. Vi har respekt for vår kommende motstander i morgen og vet at det er et lag som har masse kvaliteter. Allikevel det er en utfordring å skifte fokus fra onsdagens prestasjon og direkte inn i en kamp vi blir forholdvis store favoritter i. Vi må være 100% tilstede i kampen på søndag. Jeg synes spillerne har vært fokuserte hele veien og det er ingen grunn til å tro at vi ikke skal være nettopp det mot en motstander som OSI.

Han advarer om at OSI fort kan skape trøbbel dersom vi ikke nettopp er 100% tilstede.

– De har vært bunnsolide i sine to siste kamper og vunnet enkelt både mot Ros og Falk. I den første kampen mot Viking hadde de åpenbart ikke alle spillerne på plass, så får vi se hvilket lag de kommer med på søndag.

Se billetter til dobbeltarrangementet eller Bergen-OSI her!

Miguel Neves er fortsatt ute

Publikum ser sikkert frem til å stifte bekjentskap med Miguel Neves, men de må fortsatt smøre seg med litt tålmodighet.

– Han er ikke helt klar ennå dessverre. Vi skal sørge for at han får den tiden som trengs for å komme 100% klar tilbake i spill. Ellers skal samtlige være klarert for kamp. Vi gleder oss ekstra mye til å spille i en nyrenovert Framohallen der nytt gulv og ikke minst fantastisk flott tribune skaper en helt ny dimensjon i hallen. Håpet er at så mange som mulig finner veien til hallen for å hjelpe både Fyllingen og oss til nye poeng denne søndagen.

Se billetter til dobbeltarrangementet eller Bergen-OSI her!