Storseier i NM! – Bergen

Storseier i NM!

Bergen Håndball spilte i kveld 3. runde i NM mot Spjelkavik. Slik var kampen:

Det var et ungt og friskt Spjelkavik som tok imot våre gutter til kamp i kveld. Og selv om det ble en storseier i Møre og Romsdal så var hovedtrener Vidar Gjesdal imponert av innsatsen til vertene.

– Vi hadde god kontroll hele veien, men vi ble allikevel overrasket over Spjelkavik. Det var et skikkelig ungt og friskt lag som tok alle muligheter de kunne få. Slapp vi oss ned eller gjorde noen feil så var de der med engang, det fortjener de skryt for!

Spesielt i første omgang kunne hjemmelaget av og til lage problemer for våre gutter.

– De var løpssterke samtidig som vi sikkert kjente det litt i beina fra onsdag.

Til pause ble stillingen 15-22 til Bergen.

– I 2. omgang får vi litt mer styr på spillet vårt og får satt forsvaret samtidig som «rutinen» mellom lagene kom mer til syne.

Leif Erik og Jon Salte spilte hovedrollen for Bergen i dag med hele 8 og 13 scoringer. Det ga et fantastisk sluttresultat på stillingen 27-45. Sistnevne spiller herjet møt Spjelkavik og smilet satt løst etter kampen.

– Dette var gøy, men jeg har egentlig ikke tid til å si så mye nå da vi må skyndte oss for å rekke flyet hjem, sa Jon Salte etter kampslutt.

Bergen rakk heldigvis flyet hjem, her er Kasper Dalland og Jon Salte på plass. Foto: Bergen Håndball

Hvem Bergen møter i 4. runde i cupen er ikke avgjort ennå, men vi kommer selvsagt tilbake med mer når det blir offentliggjort.