Miguel Neves blir ikke klar til Moss-kampen – Bergen

Miguel Neves blir ikke klar til Moss-kampen

Miguel Neves blir ikke klar til morgendagens hjemmekamp mot Moss. Han pådro seg en skade like før sesongstart og er fortsatt ikke tilgjengelig for spill.

BERGEN – HERULF MOSS 17:30

Portugiseren som ble hentet i sommer blir ikke klar til morgendagens kamp mot Herulf Moss. Det forteller hovedtrener i Bergen Håndball, Vidar Gjesdal.

– Miguel er som når vi spilte mot Nordstrand ikke med i morgendagens spillertropp.

Miguel Neves fikk seg en stygg skade i skulderen under kampen mot Runar før sesongstart. Han er nå på bedrings vei og har begynt å litt trene igjen.

– Vi har fått tatt tester av skulderen. Han har blant annet tatt en MR hvor legene var positive. Heldigvis virker det ikke vært så gale som vi fryktet.

Men konkret på når portugiseren er tilbake kan ikke Vidar svare på.

Det kan ta litt tid eller det kan gå ganske raskt. Nå tar vi det stille og rolig fremover og tester han på trening dersom det tillates. Vi håper jo han kommer tilbake så fort som mulig, men vi må også ta tiden til hjelp.

Miguel Neves er fortsatt ute med skaden han pådro seg i skulderen før sesongen. Foto: Tove Lise Mossestad

Øvrige skader i troppen

Vidar Gjesdal forteller at troppen ikke er plaget av skade, men at det selvsagt er litt «rusk» hos enkelte.

– Det er vel ikke noen andre konkrete skader i troppen sett bort fra Miguel. Sigve Pettersen har hatt en liten betennelse i hælen, men skal allikevel være klar til i morgen.

– Eventuelt så har Kasper Dalland spilt Lerøy-serien i helgen som var, her må vi passe på at eventuelle kjenninger ikke får lov å utvikle seg til skader.