Årets første hjemmekamp – se billetter her! – Bergen

Årets første hjemmekamp – se billetter her!

Første hjemmekamp 1 divisjon nærmer seg. Moss Herulf står på motsatt side av banen kommende onsdag kveld. Skal du ringside?

På onsdag spiller Bergen Håndball årets første hjemmekamp i Haukelandshallen. Etter å ha slått Nordstrand 36-25 på bortebane i sesongåpningen så er det et annet lag fra Østlandet som står for tur, nemlig Herulf Moss.

Herulf Moss spilte i fjor 1. divisjon og skulle egentlig har rykket ned etter at de endte under streken, men ettersom at viking og Stavanger slo seg sammen (nå Ryger) så fikk mossingene beholde plassen.

I år har de gått på et tap i sin første hjemmekamp og ser nok på oppgaven her i Bergen som vanskelig. Allikevel, en vet aldri hva man møter og noen dager kan alt klaffe. Det hersker i hvert fall ingen tvil om at Herulf Moss kommer med et høyt energinivå og lysten på å ta poeng – for de vil neppe havne i samme situasjon som i fjor.

Dermed trenger vi deg ringside når mossingene tar turen over fjellet. Vi står for onsdagens underholdningen i Haukelandshallen, og du kan se mer om billetter her eller virkelig slå på stortrommen og sikre deg et svært rabattert sesongkort her (tilbudet utgår om kort tid).