Før sesongstart: – Vi er veldig spent! – Bergen

Før sesongstart: – Vi er veldig spent!

Sesongstart er like om hjørnet og første motstander for Bergen Håndball er Nordstrand på bortebane. Hovedtrener til Bergen Håndball, Vidar Gjesdal, forteller at det vil bli en tøff oppgave å nedsable et ungt og tent hjemmelag.

– Det blir en vanskelig oppgave – men 2 poeng i morgen er ekstremt viktig, innleder hovedtrener Vidar Gjesdal.

Han skal for første gang på mange år lede Bergen Håndball igjen som hovedtrener langs sidelinjen.

– Vi er veldig spente. Men vi føler oss veldig klar nå til å komme i gang. Jeg ser det på gutta, de er klare for å gi alt borte mot Nordstrand.

Nordstrand er et godt strukturelt håndballag med flere talenter i troppen. Når Vidar Gjesdal forteller hva han forventer fra morgendagens motstandere er det først og fremst entusiasmen og et tenningsnivå som fort kan gi problemer for Bergen Håndball.

– Nordstrand er et lag med mye unge talenter. Jeg er sikker på at de vil være svært energiske når vi som et tidligere Rema1000-liga lag kommer på besøk. I tillegg har de en bergenser på benken som jeg kjenner godt, så her får vi ingenting gratis!

Han fortsetter…

Allikevel så føler jeg meg trygg på at vi har gjort alt vi kan for å være maks forberedt til denne kampen. Vi har dessverre ikke hatt god tid etter sommerferien og senest denne uken kom den siste signering inn (Rasmus). Han skal blant annet rett inn på laget og ta en stor rolle. I tillegg har vi brukt den informasjon vi har tilgjengelig til å skape en større forståelse på hva slags motstand vi møter. Klarer vi å fokusere på oss selv og maksimere våre egne presentasjoner så er vi et bedre lag, det er jeg sikker på.

Det «avgjøres» nå!

Vidar forteller videre at dette med sesongstart er vanskelig. Det er en tid hvor nærmest alle kan slå alle – derfor blir det utrolig viktig å allerede fra sesongstart å plukke poeng.

– Dette med årets sesongstart er vanskelig – en har ikke like stor kontroll på ulike faktorer (ref informasjon) som vi har pleid å ha (fra Rema1000-ligaen) eller får lengre ut i sesongen. Vi vet at dersom vi skal være med helt der oppe, så må vi allerede nå ta de viktige poengene. Sandefjord er favoritten til opprykket og vil nok vinne det aller meste, derfor er det helt avgjørende at vi plukker poeng allerede i morgen og får en god start.

– Jeg skal ikke si at det avgjøres nå, men det er ikke langt unna, smiler Vidar.

P.S Miguel Neves er for øvrig ute med skulderskade fra treningsoppholdet i Sandefjord og blir dermed ikke aktuelt for kampen mot Nordstrand.

Kampen skal i utgangspunktet sendes via TV2play og kan finnes her!