Neumann signerer historisk avtale med Bergen Håndball – Bergen

Neumann signerer historisk avtale med Bergen Håndball

Neumann er ny samarbeidspartner i klubben og har signert en historisk avtale med Bergen Håndball!

Neumann har signert en historisk avtale med Bergen Håndball, det opplyser Regionsdirektør for Neumann Bergen, Dag Josef Nilsen.

– Nå har vi akkurat åpnet varehus i Frekhaug. Det er utrolig spennende og en milepel for oss. Da er det også naturlig at vi skal med på laget og være mer synlig i Bergen og omegn.

Når vi ansetter folk så spør vi oss sjøl, kem er dette? Passer de inn hos oss? Vi er nysgjerrig på hvem de er som mennesker og hva de står for. At de har den riktige «attituden». Det samme spørsmålet stiller vi når det kommer til valg av samarbeidspartnere. Bergen Håndball har et utrolig spennende prosjekt på gang og ikke minst et fantastisk B2B nettverk. Derfor ønsket vi å være med på laget, forteller Dag Josef.

Konsernet har tre kjerneverdier, det er «solid, stolt og på hugget». Dette er verdier som vi også ser i Bergen Håndball, smiler han.

Regiondirektør Dag Josef signerer avtalen med Bergen Håndball

– Utrolig stolt

Andreas Gjeitrem i Bergen Håndball er utrolig stolt over å få en slik aktør som Neumann med på laget.

– En kan på en måte si at det er helt avgjørende for oss og idretten vi bedriver. Vi er utrolig stolte over å kunne presentere en avtale av en slik størrelse som denne samarbeidsavtale med Neumann. Måten de er og hvordan de driver er inspirende og vi syntes det er kjekt å høre at vi på flere måter allerede deler likheter med hverandre.

Andreas forteller at Neumann ikke bare blir å se i våre digitale flater, men de vil også være svært synlig i hall og på de kommende spillerdraktene.

– Ja, vi skal i år lansere ny spillerdrakt. Drakten er utrolig spennende og et prosjekt vi har hatt gående i lengre tid med Hummel. Den nye Neumann logoen vil få en sentral plass på drakten og vil bli godt synlig, smiler Andreas.

Andreas Gjeitrem fra Bergen Håndball var strålende fornøyd når den nye samarbeidsavtalen med Neumann var på plass!

Nytt varehus på Frekhaug

Åpningen av det nye varehuset på Frekhaug blir nummer 16 i rekken. Dag Josef sier at det er kjekt at de blir enda sterkere i og rundt Bergen!

Neumanns historie startet i nettopp Bergen, der man i 1855 solgte byggevarer og utstyr som ble brukt til gjenoppbyggingen av bryggene etter en storbrann i byen. Siden har Neumann levert byggevarer til proffmarkedet, og har svært godt etablerte varehus i både Sandviken og på Midtun fra før.

Med varehuset på Frekhaug så utvider vi vårt nedslagsfelt i og rundt Bergen, og blir enda mer tilgjengelige for våre kunder, sier en godt fornøyd regionsdirektør.

– Det stopper forresten ikke der. Våre 2023 skal vi faktisk åpne varehus nummer 4 i Bergen vest, i Drotningsvik, så da blir vi enda mer tilgjengelige for våre kunder.

Om Neumann

Neumann Bygg AS er en heleid byggevarekjede med 16 byggevarehus med hovedfokus på proffen. Neumann selger og distribuerer byggevarer, verktøy og tilbehør, samt yter tjenester av høy kvalitet. Neumann omsetter for i underkant av 2 mrd NOK i Norge og har rundt 320 medarbeidere. Neumann er en del av STARK Group, Nord-Europas nest største distributør av byggevarer, med virksomhet i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland i tillegg til Norge.

Andreas Gjeitrem her sammen med regiondirektør Dag Josef i Neumann.