Nå begynner sesongoppkjøringen! – Bergen

Nå begynner sesongoppkjøringen!

Sommerferien begynner å nærme seg slutten og sesongoppkjøringen er like om hjørnet. Slik starter jakten på opprykk.

Endelig er vi snart tilbake på parketten. Spillertroppen begynner mer eller mindre og se klar ut med flere nye «mørkeblåe» fjes.

For før den første kampen borte mot Nordstrand 3. september så er det mye som skal på plass. Først og fremst er det fysikken og håndball relaterte øvelser som står på menyen.

Bergen Håndball trener Vidar Gjesdal forteller at håndball er hovedfokuset fremover, men at fysiske øvelser også betegnes som «svært viktige».

Vi starter allerede opp nå onsdag 27. juli med håndball. Da skal spillerne som er i Bergen i aksjon for første gang. I tillegg vil vi selvsagt legge ned jobben i styrkerommet, men vi vet at guttene har jobbet godt i sommer og allerede skal være klar til å trene lett håndball.

– Vi ser for oss at det vil bli to-tre økter håndball til uken samt tre styrke og – løpeturer av forskjellige distanser.

Han forteller videre at den heldige datoen som formelt blir startskuddet for årets sesong er mandag 1. august.

– 1. august er datoen. Det blir startskuddet for sesongen ja.

Derfra vil det bli 4 håndball økter i uken samt jevnlige turer i styrkerommet. Sånn vil det mer eller mindre fortsette frem til 23 og 24 august hvor det er planlagt treningskamper. I tillegg vil det sannsynligvis også tilkomme en kamp eller to før den tid også.

– Vi håper å få unna en del treningskamper før vi skal spille første seriekamp. Hvem vi skal spille mot er dog ikke spikret på veggen helt ennå.

– Men jeg kan si at kampene som skal spilles i slutten av august er mer eller mindre spikret. De dagene reiser vi til Østlandet og der er det nok av gode klubber, smiler Vidar lurt.

Bergen Håndball trener Vidar Gjesdal gleder seg til å ta fatt på sesongoppkjøringen.