Kinnarps fortsetter engasjementet i Bergen Håndball – Bergen

Kinnarps fortsetter engasjementet i Bergen Håndball

Markedsavdelingen leverer en ny viktig forlengelse med en av Bergen Håndballs nettverkets viktigeste samarbeidspartnere.

Det koker for Bergen Håndballs markedsavdeling om dagen! Denne gangen er det Kinnarps som forlenger avtalen sin med klubben. Konstituert daglig leder for Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem forteller at forlengelsen er en glede for både klubben og samarbeidspartner Kinnarps.

– Daglig leder Stig Jøsendal og Kinnarps er litt av kjernen til Bergen Håndball sitt velfungerende nettverk. De legger ned tid og ressurser og jobber langsiktig med å finne synergier i «familien». Kinnarps har i tillegg kanskje byens råeste showroom hvor det er kult å arrangere events, noe som gjør oss stolt over videre samarbeid.

Kinnarps forlenger avtalen frem til 2024. Som er gode nyheter for begge parter. Kinnarps arrangerte i høst B2B dag (se video) og skal bidra på ytterligere B2B aktiviteter kommende sesongene. Da planlegges det nemlig en venners-venners fest som Kinnarps skal huse i sine flotte lokaler på Storetveit.

Stig Jøsendal som er daglig leder i Kinnarps syntes Bergen Håndball nettverket er meget spennende og synes valget om forlengelse var enkelt.

– Til tross for en tøff sportslig sesong så har Bergen håndball jobbet bra med aktiviteter utenfor banen. Vi har gjennom vårt samarbeid utviklet gode relasjoner som skaper business og ikke minst nye vennskap.
Nå skal vi bidra til at Bergen Håndball kan ta sats mot eliteserien igjen, norsk herrehåndball er i meget spennende utvikling. Kolstad satsing, tv2 avtale og ikke minst flere profiler gjør at sporten kommer til å ha vekst fremover. Bergen skal ha minst et lag i eliteserien, sier en engasjert Jøsendal.

Daglig leder i Kinnarps Stig Jøsendal sammen med Andreas Gjeitrem.