Sigve Åkerøy Pettersen har signert for Bergen Håndball! – Bergen

Sigve Åkerøy Pettersen har signert for Bergen Håndball!

Bergen Håndball har signert Sigve Åkerøy Pettersen fra 2. divisjonsklubben Alta.

Sigve Åkerøy Pettersen har signert med Bergen Håndball. Han kommer fra 2. divisjonsklubben Alta og skal være med på å få Bergen Håndball tilbake til eliteserien.

– Dette blir gøy. Jeg gleder meg til denne utfordringer. Det blir kjekt å spille i ny drakt i ny by, forteller Sigve.

Han forteller at han er en bakspiller som trives i høyt tempo og at det er i angrepsspillet hans store styrker ligger.

– Det er i angrep jeg trives best. Mine styrker på banen er hurtig ankomstsspill og duellspillet.

Målsetningen

Som nordlending er han i kjent stil direkte og legger ikke noe i mellom linjene når vi snakker om årets målsetning for klubben.

– Jeg vil være med å bidra til at målsetningen om opprykk oppfylles. Denne byen må ha en klubb i eliteserien og vi som byens lag må vise at det er det vi skal være.

– Derfor stiller jeg store krav til meg selv og ser på overgangen som en veldig god mulighet for meg til å utvikle meg ytterligere. Hovedfokuset er klubbens målsetning og min personlige utvikling, men jeg vil også fokusere på å gjøre mitt for at klubben skal nå sine ambisjoner utenfor banen.

Saken fortsetter under bildet.

Vidar Gjesdal: – Passer vårt konsept

– Sigve er en ung spennende bakspiller som har laget masse mål for Alta denne sesongen. Han vil tilføre oss bredde i troppen som vi sårt trenger med tanke på situasjonen med ungguttene som skal spille med Fyllingen kommende sesong. Vi har fått gode referanser på at dette er en gutt som vil utvikle seg og har de rette verdiene for å ta steg i utviklingen sin.

Vidar forteller videre at han ønsker seg fortsatt flere unge spillere inn i troppen.

Det er veldig kjekt med de som har kommet til allerede i oppkjøringen. I tillegg har vi hatt inne flere ungdommer som har startet med hospitering hos oss. Det er vinn-vinn for alle og de har kommet til med fantastisk entusiasme på øktene. Jeg tror det vil komme inn 1-2 ungdommer til utenfra som skal passe inn i vårt konsept. Så jobber vi fortsatt med å hente inn den siste etablerte brikken som kan gi oss nok kvalitet for å henge med i toppen kommende sesong.

Vi ønsker Sigve Åkerøy Pettersen velkommen til Bergen Håndball!