Jonas Fyllingen stengte buret på landslagsoppdrag! – Bergen

Jonas Fyllingen stengte buret på landslagsoppdrag!

Vår nye sisteskanse fra Sotra var nylig med i 3 landskamper i Nations Cup-turnering for u-gutta (LM04). Han spilte siste kamp mot Nederland og stengte buret totalt!


Jonas Fyllingen begynner å levere varene allerede «før» sesongen starter. Han var nylig i Tyskland for å spille Nations Cup med U-gutta (LM-04), og gjorde sine saker godt!

I turneringen har de norske unge talentene møtt Island, Tyskland og Nederland. Etter 3 spilte kamper var det kun vertsnasjonen som ble for sterke for Jonas Fyllingen og co.

Bergen Håndball sistekansen leverte varene, i den siste kampen mot Nederland var den unge 04 gutten i en egen klasse.

LES OGSÅ: Slik starter sesongen for Bergen Håndball

Blant annet så var Johnny Jensen som er trener for LM04 svært imponert etter kampslutt.

Johnny Jensen, sa dette etter kampen:

– Vi gjør en veldig god kamp, spesielt i forsvar, og fremover går alt på skinner. Jonas Fyllingen, målvakt, gjør en kjempekamp med 22 redninger, forteller han til handball.no.


Jonas leverte varene i Landslagsdrakten. foto: Svein André Svendsen

– Godt å få vist seg fram

Hovedpersonen selv er fornøyd etter det aldersbestemte ladslagsoppdraget i Tyskland og forteller at det er gøy å ta del i slike mesterskap.

– det var veldig gøy og lærerikt. Spesielt mot Nederland så koste jeg meg skikkelig. Jeg jobber hardt for å bli så god som jeg kan, og da et det godt å få vist seg fram på en slik måte!

Norge vant for øvrig 40-22 mot Nederland. Nå venter en spennende oppkjøring for U-gutta. Før EM i Montenegro skal de møte Portugal, Sverige og Spania i ScandIberico, som spilles fra 27.-29 juli i Norstrand Arena.