«Fyllingen var ustoppelig på straffekast». U-gutta tok førsteplassen i gruppespillet! – Bergen

«Fyllingen var ustoppelig på straffekast». U-gutta tok førsteplassen i gruppespillet!

Jonas Fyllingen og co er videre i U18-EM. Nå tror Bergen Håndball sisteskansen at de kan gå hele veien!

SE OGSÅ: JONAS FYLLINGEN ER KLAR FOR EM!

Jonas Fyllingen og resten av u-gutta er i Montenegro for å spille U18-EM. De unge norske talentene har levert til stående applaus så langt i mesterskapet og tok førsteplassen i gruppen (foran Serbia, Danmark og Slovenia).

Jonas var blant annet ustoppelig på straffekast mot Serbia. En kamp som han forteller at de spilte fantastisk i.

– Det var en fantastisk kamp som vi har kontroll på hele veien.

Også de to kampene innledningsvis i mesterskapet mot Slovenia og Danmark spilte de norske guttene godt, på tross av litt startproblemer med Slovenia.

– Vi kommer litt sent i gang i den kampen, men etter hvert begynner vi å ta styringen. Vi gjør det litt mer spennende enn det trenger å være.

Det var andre boller mot Danmark…

– Mot Danmark så styrer vi hele veien, bare godt målvaktspill fra den danske målvakten hindrer oss i å vinne den kampen med mye større margin.

Håper å gå hele veien!

Jeg har virkelig tro på at vi kan gå hele veien.

Det forteller Jonas etter at gruppespillet er over og når «førsteplassen» er sikret. Han er klar på at nå gjelder det bare å ta med seg den gode følelsen videre.

– Vi er i en god flyt nå og har fått mange kamper sammen den siste tiden (Nations Cup & ScandIberico). I tillegg så mener jeg at de lagene som gjenstår er av samme nivå som de vi nylig har møtt.

Skal det være mulig å ta gull?

– Hehe, jeg vil ikke si noe om gull, men jeg sitter igjen med et inntrykk om at vi kan slå hvem som helst så ja, jeg tror vi kan gå hele veien, smiler han avslutningsvis.

JONAS FYLLINGEN FØR MESTERSKAPET. FOTO: Svein Andre Svendsen / NHF