Trøbbel i spillet tross seier! – Bergen

Trøbbel i spillet tross seier!

Etter tunnel-trøbbel og annet knyttet til gårsdagen kamp på Stord så fikk vi vår 2. seier for oppkjøringen. Slik oppsummerer Vidar Gjesdal 32-30 seieren mot Ryger.

Bergen Håndball møtte i går kveld Ryger til treningskamp på Stord. Tross problemer vedrørende reise så ble kampen spilt sent i går kveld. I den kampen gikk Bergen seirende ut.

– Vi får oss et åpningssjokk de første 10 minuttene og havner 4-5 mål bak til tross for strålende målvaktsspill, forteller trener Vidar Gjesdal.

Han fortsetter…

Vi har knapt fått prøvd oss i spill seks mot seks på trening og hvert fall ikke mot en kvalifisert motstander i kamp. Til tross for dette så jobber vi oss fint inn i matchen og fører med en til pause. Vi har klare problemer defensivt mot deres sterkeste angrepsvåpen. Det får vi egentlig aldri løst. Jeg hadde håpet vi så litt bedre ut i den delen, men vi har trøbbel med relasjonene og tryggheten på hverandre i vår 5:1.

Selv om det en stund stanget i mot så ser Vidar det positive fra seieren.

– Vi får noen referanser og bilder på hva vi trenger å jobbe med videre. Fremover er vi bedre enn forventet og etter en rufsete start synes jeg vi produserer veldig mye bra. Dog trenger vi langt flere kamper på dette mot denne type motstand før vi kommer opp på det nivået vi må være på. Med så mange nye og begrensede muligheter til å få jobbet med helheten på trening er disse kampene viktige for oss. Gledelig at vi avgjør kontrollert på slutten, selv om det ikke betyr all verden på dette tidspunktet. Neste uke venter langt tøffere motstand når vi møter Sandefjord og Runar til to nye treningskamper. Dette blir viktig for oss nå som seriestarten er skremmende nære….