Arrangerer «Kick-off» sammen med eliteklubbene i Bergen! – Bergen

Arrangerer «Kick-off» sammen med eliteklubbene i Bergen!

Bergen Håndball planlegger å gjennomføre et elite håndball kickoff fredag 26 august. Klubben har sammen med 4 andre topphåndballklubber tatt innativet til å laget et felles arrangementet. Under arrangement vil klubbene få 15 minutter hver til å entré scenen og presentere sin klubb, hva det jobbes med på et kommersielt nivå og hva sportslige mål som er satt for sesongen.

Arrangementet har fått navnet Avkast og er blant annet inspirert av et liggende prosjekt i Oslo som Norges Håndballforbundet har hatt sammen med TV2 de siste årene.

Dette er klubbene som deltar:

Bergen Håndball
Fana Håndball Elite
Tertnes Håndball Elite
Fyllingen Herrer
Fyllingen Damer

Arrangementet er først og fremst tilpasset gjester fra klubbenes B2B familier, styre og andre interne ressurser som for eksempel frivillige.

Merkevarekonsulent i Bergen Håndball, Simen Moesgård, er prosjektleder for arrangementet. Han forteller at et felles arrangement som avkast begynte som en liten ide og som han nå håper kan bli et fast arrangement i tiden som kommer.

– Vi lekte litt med tanken på å gjøre noe i «HeleBergen» stil. Det var da vi kom på ideen om å skape et kick-off for alle elite klubbene i regionen (1. divisjon og opp). Nå håper vi det kommende arrangementet kan være med på å etablere en faste greie – som i fremtiden skal huse hele håndballfamilien i Bergen.

Arrangementer avholdes fra 18-20 fredag 26 august på Scandic Bergen City. Det vil bli servert tapas og det vil være mulig for å få seg noe godt i glasset. Grunnet matservering er det påmelding med frist allerede til mandag 22 august. Send en mail til simen@bergenhandball.no dersom du ønsker å delta.