Møter topp mostand på «treningsleir» i Sandefjord! – Bergen

Møter topp mostand på «treningsleir» i Sandefjord!

Bergen Håndball sitter i morgen kursen til Sandefjord for å spille 2 svært viktige treningskamper før årets sesong står for tur. I oppgjørende skal guttene henholdsvis møte seriefavoritten Sandefjord og en av medaljekandidatene i eliteserien, Runar.

Det står to tøffe treningskamper for tur når Bergen Håndball reiser til Sandefjord i dagene som kommer.

Det blir to nyttige kamper for oss med bare halvannen uke til seriestart. Vi har fortsatt meget begrenset med tid sammen, så disse to dagene håper jeg vi bruker godt. Vi møter topp kvalifisert motstand og får garantert sett hvor vi står. Sandefjord er den store favoritten til å ta den direkte billetten til opprykk, selv om vi så absolutt ønsker å være med i den kampen. Runar som vi møter dagen etter har ambisjoner om å kjempe helt frem i eliteserien.

Vidar Gjesdal, trener i Bergen Håndball utdyper…

Vi fikk en god test mot Ryger sist når vi møtte dem på Stord. Vi vant riktig nok 32-30, men det var nødvendigvis ikke resultatet i denne kampen som betydde noe. Jeg håper vi kan bli enda tryggere på hverandre og ikke minst fremstår mer kompakt bakover. Vi har planer om å fortsette å bruke tid på vår 5:1 også i de to kommende kampene i Sandefjord.

Han fortsetter…

Det var ikke optimalt sist og nå får vi garantert enda større trykk mot oss. Så er vi helt avhengig av at vi blir mer aggressive i vårt duellspill, det må helt enkelt smelle mer når vi skal kontrollere vårt eget mål. Fremover handler det om utvikle angrepsspillet videre. Vi skal integrere Miguel som helt klart kommer til å bruke litt tid på å komme inn i spillet.

Vidar Gjesdal forteller at han er spent nå som Bergen Håndball skal møte «bedre lag» på papiret.

– I Sandefjord får vi testet oss mot det ypperste vi kommer til å møte denne sesongen, så dette blir uansett verdifullt for oss. Jeg håper vi kan disponere alle sammen i begge disse kampene, det blir helt avgjørende med en så tynn stall vi reiser over fjellet med. Vi gleder oss og jeg vet at guttene er svært sugne på å få spille denne type kamper som siste forberedelse før seriestarten mot Nordstrand.