Kveldens kampsponsor: Lerøy – Bergen

Kveldens kampsponsor: Lerøy

Når Bergen håndball tar i mot Herulf Moss er det Lerøy som er kveldens kampsponsor. Les hva den maritime merkevaren gjør for klubben og ikke minst hva konkrete tiltak de bidrar med for å tilrettelegge for en profesjonell håndballklubb.

I kveldens kamp er det Lerøy som er kampsponsor. Lerøy er en av klubbens viktigste samarbeidspartnere og er en sentral støttespiller og blant annet aktiv i klubben innenfor:

  • Drakt sponsor
  • Rettighetsbærer av vårt kommende morgentreningsakademi (Les mer om det her)
  • Bærekraftspartner

Drakt sponsor

I år som i tidligere er Lerøy sentral på drakten. De har sikret seg det man kan si er den beste plasseringen på en moderne drakt. Flere vil også si at merkevarens logo er selve limet i drakten som gjør årets utgave så unik og spesiell.

Sondre Skare poserer i den nye Bergens drakten. Lerøy er plassert godt synlig på magen. Foto: Bergen Håndball

Lerøy Morgentreningsakademi

Et annet prosjekt som Lerøy har tatt stor eierskap til i regi av Bergen Håndball (samt også Tertnes og Fana) er Lerøy Morgentreningakademi. Det skal være et tilbud for alle gutte – og jente håndballspillere født i 2007 og 2008, uansett ferdighetsnivå.

Det vil bli 10 økter fordelt på månedene september – desember. Morgentreningene vil være om tirsdagene. Opptil 50 deltagere!

Du kan lese mer om det her.

Snart går Lerøy Morgentreningsakademi i gang. Foto: Bergen Håndball

Bærekraftspartner

Lerøy har i flere år utfordret klubben til å tenke mer bærekraftig og gå i spissen for dette i håndballnorge. Det prosjektet har vi for lengst begynt på, men i det siste året har vi valgt å gå ennå lengre for å skape en større betydning innenfor et felt som blir mer og mer dagsaktuelt.

Blant annet har vi sammen med Lerøy vært aktive for vår lokale badeplasser ved å delta på strandryddedagene. Se blant annet video fra fjorårets begivenhet like under:

I tillegg har klubben med Lerøy og flere andre samarbeidspartnere ønsket å ta en større og viktigere rolle innenfor flere bærekraftsmål. Blant annet står Bærekraftsmål 3. God helse og livskvalitet & 12. Ansvarlig forbruk og produksjon høyt på klubbens agenda. Vi fokuserer også ytterligere på flere andre mål, de kan du lese mer om her.

Alt i alt ønsker vi å takke Lerøy for det gode samarbeidet og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet som klubben og Lerøy har hatt de siste årene. Ikke minst ønsker vi også å si takk for å være sentral under dagens arrangement!

God kamp!