– Herulf Moss er et lag vi skal slå – Bergen

– Herulf Moss er et lag vi skal slå

Endelig er det klart for årets første hjemmekamp. Vi møter Herulf Moss til dyst i Haukelandshallen og du er invitert!

Se billetter til Bergen-Herulf Moss her.

– Herulf Moss er et lag vi skal slå, innleder hovedtrener i Bergen Håndball, Vidar Gjesdal.

– De har et par spillere som vi skal være obs på. Vi skal ikke være veldig mye avslått før de kan straffe oss.

Herulf Moss åpnet årets sesong med tap hjemme for Falk Horten. Mossingene spilte i fjor 1. divisjon håndball med slet virkelig med å få det til å stemme. Dermed endte de også nest sist og skulle etter boken spilt i 2. divisjon i år. Men på grunn av at divisjonens to Stavanger lag slo seg sammen og ble til Ryger så fikk Herulf Moss lov til å beholde plassen i 1. divisjon.

– I år som i fjor så ligger nok forventningen om at morgendagens motstandere vil ligge å kjempe der nede.

Vidar Gjesdal mener allikevel at morgendagens kamp fort kan bli trøblete dersom vi ikke er 100% på.

– Det har vært en god treningsperiode fra sist kamp, og jeg synes vi ser meget bra ut for øyeblikket. Men det er fokuset på å gjøre en god innsats over 60 minutter som teller. Stabile presentasjoner er det vi jakter på. Det er også det som blir viktig i morgen.

Vidar forteller videre at han forventer å møte et fysisk og ganske tungt lag i Herulf Moss. I spillet blir det viktig for våre gutter å sette et godt forsvar og straffe mossingene i kontra dersom det oppstår tekniske feil for gjestene.

– Vi skal selvsagt fokusere på å score mål, men akkurat nå jobbes det mye med forsvarsspillet vårt. Jeg håper vi kan bruke kampen godt og slippe til så lite mål som mulig.

– Og selvsagt også ta 2 poeng!

Det blir spennende å se hvordan morgendagens kamp utvikler seg. Billetter til oppgjøret finner du her og dersom du er rask så rekker du stadig å få kjøpt sesongkort til 50% rabatt.

Vidar Gjesdal håper og tror det blir 2 nye poeng i morgendagens kamp. Foto: Tove Lise Mossestad