– De har vist at de har et elitenivå inne – Bergen

– De har vist at de har et elitenivå inne

Bergen Håndball er på plass i Follo for dagens match i Stil Arena. Hovedtrener Vidar Gjesdal er spent på hvordan dagens oppgjør blir og er klar på at det blir en svært tøff bortekamp!

Hovedtrener Vidar Gjesdal før kampen mot Follo.

– Follo borte blir en helt annen kamp enn de to foregående oppgjørene vi har hatt så langt. Vi møter et lag med en veldig god struktur og som har vist at de har et elitenivå inne. Det er tydelig at de har kommet ganske langt i spillet sitt og har fått integrert sine nye bakspillere på en god måte allerede. De har en fin bredde i laget sitt og roterer en god del på flere posisjoner. I det hele tatt møter vi en tøff motstander, men tror selvfølgelig på vi kan presse dem hele veien i dagens kamp.

LES OGSÅ: Oppdatert: Vi møter medaljekandidat Runar i NM

– For vår egen del skal det bli gøy å møte et lag som i likhet med oss garantert har ambisjoner om å komme seg tilbake til ligaen. Disse innbyrdes kampene blir selvsagt viktig å ta poeng i, selv om det på ingen måte står og faller på en kamp så tidlig i sesongen. Jeg håper vi kan få satt forsvaret vårt sammen med målvakt, da vil det bli en jevn kamp hele veien inn. Offensivt er målet vårt å ta små steg i spillet hele veien og akkurat det håper jeg vi kan gjøre også i kveldens kamp.