Enkel seier mot Nøtterøy – Bergen

Enkel seier mot Nøtterøy

På forhånd var det forventet at hjemmelaget skulle vinne mot et skadeutsatt Nøtterøy. Bortelaget hang med de første 10 minuttene. Siden ble det en parademarsj.

Det tok ti minutter før Tord Moen Vårdal fikk sin første redning, men da våknet målvakten for fullt. Tre store redninger på rad gjorde at hjemmelaget kunne grep om kampen. Trener Sølvi Hylleseth ønsket å løpe over Nøtterøy, men innledningsvis var ikke spillerne helt i dette moduset. Dette rettet seg fort, med målvakts redningene bakover så kom også de enkle scoringene i fremoverspillet. Jon Salte fikk 60 minutter på banen, dette var planen ettersom Hvidsten sliter med alderdom ( les smårusk). Salte tok vare på muligheten og løp inn hele 10 scoringer.

Jon Obrestad Salte banens beste spiller

Ettersom kampen var avgjort tidlig fikk Bergen rullert mye på spillerne Fyllingen, Lervik, Dalland, Petterssen og debutanten Mostad fikk alle verdifull spilletid. Vår nyeste signering Mostad var spent før kampen, men smilte bredt etter kampslutt. Han fikk vist frem avslutnings repertoar med flere herlige avslutninger.

Se uttellingen til våre utespillere:

Målvaktsspillet var jevnt over meget solid, Jonas Fyllingen fikk de siste 20 minuttene og løste oppgave bra. Det blir viktig i de resterende kampene at vi har to målvakter som leverer.

Se statistikk på målvaktene her: