Sølvi Hylleseth: – Vi skal presse de på tempo – Bergen

Sølvi Hylleseth: – Vi skal presse de på tempo

Allerede i ettermiddag er det klar for match. Bergen tar imot Nøtterøy Tønsberg til kamp i Haukelandshallen. Vi har naturligvis tatt en prat med trenerteamet før avkast.

Nok engang er det klart for Bergen kamp. Også denne gangen er det Sølvi Hylleseth som vil ha hovedansvar på benken, forteller Vidar Gjesdal.

– Ja, jeg sliter litt ennå, så det blir Sølvi som må opp å dirigere troppene underveis i kampen, forteller han.

Hovedansvarlig for anledningen, Sølvi Hylleseth, avslører at det først og fremst er tempoet som man håper vil bli utslagsgivende i ettermiddag.

– Vi kommer til å presse de på tempo. Vi ønsker å lykkes med vår tempo styring i kampen, så gjenstår det jo selvsagt å se hvordan Nøtterøy vil respondere på det.

Hun fortsetter…

Vi ønsker stor konsentrasjon på de detaljene vi jobber med. Det gjelder de som starter men i aller høyeste grad de som kommer inn. forventningene til hverandre er at alle bidrar i fighten. Guttene hadde en bra gjennomkjøring i går og generelt i uken, så vi skal være klare.

Nøtterøy Tønsberg meldt tidlig denne uken at de ville komme til Bergen med en skadeskutt tropp, men i kjent stil så forteller trenerapperatet at det betyr lite for oss.

– I hver kamp, uansett motstander og deres situasjon så blir tiden brukt til å jobbe med det vi fokuserer på.det spiller liten rolle for oss hva Nøtterøy kommer med og eventuelt har sagt. Vi har størst fokus på oss selv og videre utvikling.

Sølvi Hylleseth løste hovedtrener ansvaret godt sist borte mot OSI. Nå skal hun også ha ansvaret hjemme mot Nøtterøy! Foto: Tove Lise Mossestad

Debut for Øystein Mostad?

På spørsmål om vi får se den unge nysigneringen på banen allerede i ettermiddag så krysser Sølvi fingrene for det.

– Vi håper selvsagt å få se Øystein på banen. Han er en fantastisk fin fyr. Lærevillig til tusen og han sluker til seg alle detaljer han kan få og jobber hardt for å skape utvikling for seg selv og laget. Kjempe gøy å ha fått ham med på prosjektet vårt.

LES OGSÅ: Ny spiller på plass

Hun fortsetter…

Men hvem som spiller og hvem som ikke spiller blir vanskelig å si i dag. Nøtterøy er ikke bare å kjøre over. De var vanskelige å spille mot sist, så vi kommer nok til å gjøre planlagt og ikke planlagte justeringer underveis for å matche kampbilde.

Skal du se dagens kamp i Haukelandshallen? Kampen spilles klokken 16:00 og du finner billetter her.