Sølvi Hylleseth vikarierer som hovedtrener mot OSI – Bergen

Sølvi Hylleseth vikarierer som hovedtrener mot OSI

Vidar Gjesdal er ute med sykdom og blir ikke med mot OSI. Sølvi Hylleseth tar over hovedtrener ansvaret og lover full tenningsnivå i hovedstaten.

Bergen reiser i morgen til Oslo for å spille mot OSI. Det blir uten hovedtrener Vidar Gjesdal på sidelinjen, da han er sengeliggende med sykdom. I stedet vil Sølvi Hylleseth være morgendagens hovedtrener.

– Jeg har hatt ansvaret alene denne uken ettersom at Vidar har vært borte. Guttene ser skikkelig klare ut og jeg er imponert over innsatsen og viljen jeg har sett på trening.

Det forteller Sølvi som normalt trener laget sammen med Vidar.

For min egen del så blir det jo spennende å være hovedtrener, men jeg gleder meg i grunn like mye til denne kampen som alle andre kamper. Det gjelder å ta poengene i morgen, og det er fokuset.

På spørsmål om vi får ser noen store overraskelser nå som hun har ansvaret så ler hun godt.

– Hehe, det gjenstår å se. Kanskje en får se en litt mer direkte og tydelig Sølvi Hylleseth, men jeg har vært med så lenge nå at jeg tror ikke det vil være noen store endringer.

Sølvi trener til daglig Bergen Håndball sammen med Vidar Gjesdal. Mot OSI blir hun sjefen ettersom Vidar er ute med sykdom. Foto: Tove Lise Mossestad

Vidar Gjesdal: – Det blir gøy og utrolig spennende

Vidar Gjesdal skal for første gang denne sesongen se kampen direkte på TV. Det tror han blir en annen opplevelse, men gøy og spennende.

– Det blir gøy og utrolig spennende å se kampen på TV. OSI på hjemmebane er en vanskelig kamp hvor flere av våre opprykksrivaler har slitt.

Han fortsetter…

– OSI har et toppnivå inne og kan være et av de vanskeligste lagene å slå i enkeltkamper, spesielt hjemme i Oslo. Men Sølvi og guttene har lagt planen og jeg har stor tro på at dette skal gå veien.

På spørsmål om han også kommer til å grue seg, så smiler han bare.

– Hva er det å grue seg til? Dette er en kamp som blir vanskelig, uansett hvem som trener laget og hvem som spiller. Det er jo dette som gjør sport gøy, uforutsigbarheten. Nei jeg gleder meg bare, slår hovedtreneren fast.

Se kampen mellom Bergen-OSI på Tv2play i morgen fra 16:55

Vidar Gjesdal blir ikke med i bortekampen mot OSI, ettersom han er hjemme med sykdom. Foto: Love Lise Mossestad