Obos deler ut 500(!) barnebilletter til byderbyet! – Bergen

Obos deler ut 500(!) barnebilletter til byderbyet!

Bergen Håndball og Obos har gått sammen om lagsbilletter for den kommende kampen mot Viking TIF i Haukelandshallen.

I kjent stil inviterer vi alle lag i regionen på kamp – det gjelder også i det kommende byderbyet mot TIF Viking selv om det ikke er hjemmekamp. Dog denne gangen har vi fått Obos med på laget, og sammen med den kjente aktøren inviterer vi nå 500 barn i regionen kostnadsfritt på kamp!

– Obos har kjøpt 500 barnebilletter og ønsker nå å dele ut billettene til det kommende storoppgjøret i Haukelandshallen, forteller Andreas Gjeitrem i Bergen Håndball.

Han fortsetter…

– Vi er utrolig stolte av å ha slike partnere som Obos som ønsker å støtte opp om at barn og unge kan få oppleve en slik kamp som dette. Sist var det over 1000 tilskuere i Framohallen, nå håper vi at bortekampen i Haukelandshallen vil bli like minnerik!

Både jente- og guttehåndballspillere kan motta gratisbilletter. Alt en trenger å gjøre er å melde på sitt lag med antall spillere + kontaktperson på mail til margunn@bergenhandball.no

#OBOSGIRTILBAKE er en del av mange tiltak som Obos utfører innenfor kampanjen «Livet mellom husene». De gir støtte til en rekke gode formål innen kultur, idrett og andre sosiale tiltak. Sponsorstøtten skal komme medlemmer, bo- og bymiljøene til gode.