– Er ingenting som hadde vært bedre enn å slå Kolstad! – Bergen

– Er ingenting som hadde vært bedre enn å slå Kolstad!

Eskil Dahl Reitan er oppvokste med Kolstad som sin klubb. Nå er han Bergen-spiller og gleder seg til å ta i mot trønderne mellom de 7 fjell og forteller at sesongåpningen ikke kan komme raskt nok.

Bakgrunn: Sesongåpningen – Bergen møter Kolstad!

Eskil Dahl Reitan og Nikolai Daling flyttet nylig til Vestlandet og er klare for å spille i mørkeblått. Førstnevnte forteller at han gleder seg til å ta fatt på hva Bergen har å by på, men ikke minst også følelsen han fikk når han så motstanderen i årets første hjemmekamp.

– Utrolig gøy at vi får besøk av gamle venner i Kolstad. De har noen profiler som blir svært spennende å spille mot.

Eskil nevner selvfølgelig Sander Sagosen som den største profilen og forteller at det er et superlag som kommer på besøk i Sotra Arena.

– De kommer jo med et veldig godt lag og jeg kjenner de såpass godt at jeg vet at de vil toppe laget mot oss, Men vi skal nok ha muligheter vi også, slår han fast.

Han argumenterer godt for seg om mulighetene for seier mot laget som for øyeblikket er Norges lag.

– Det vil nok være en fordel for oss at vi møter Kolstad allerede i sesongåpningen – sannsynligvis vil ikke de være like samspilt som de blir senere i sesongen.

Kommer til å gå i «rett garderobe».

Eskil har til nylig spilt for Kolstad og fikk den siste tiden godt med spilletid. Han vant både serien, sluttspillet og norgesmesterskapet med klubben. Allikevel er han ikke redd for at det vil ha stor betydningen i Sotra Arena.

– Eskil er ferdig med Kolstad, sånn er det. Nå fokuserer jeg på Bergen og mine gamle kjente i rødt vil få merke at vi ikke lengre er lagkamerater. Vennskapet legger vi fra oss før avkast 2. september, så kan vi heller være venner igjen etter kampen, ler han.

Han følger opp…

– Så man skal ikke være redd for at jeg går i feil garderobe når man ser og hører 4000 bergensere fra tribunen i Sotra Arena!

«- Eskil er ferdig med Kolstad, sånn er det!»

Eskil Dahl Reitan

Sotra Arena på kampdag

Det legges i disse dager store planer for kampen mot Kolstad den 2. september. For sponsorer har vi laget en oversikt over reklame – og profilerings muligheter her. I saken vil en også kunne lese om planene rundt en større Fanzone, hvor det blir aktiviteter både for unge og voksne, i tillegg til muligheten for å kjøpe mat og drikke, samt supporterutstyr. Mer nøyaktig informasjon om Fanzone kommer nærmere kampdag.

Vi gleder oss til å ta i mot nærmere 4000 bergensere i et forhåpentligvis utsolgt Sotra Arena når Kolstad besøker Bergen den 2 september.