Kronekampen – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

Kronekampen

19. november inviterer vi til årets Kronekamp i Åsane Arena med avkast kl 17.30.

Halvparten av alle inntektene vi mottar fra denne kampen gir vi til vårt nyoppstartede fond «Små helters støttefond» som vi har etablert i samarbeid med Gimle Basket.

VI håper flest mulig både i fra næringslivet og privatpersoner vil være med å bidra inn mot denne kampen. Fyll ut skjema under hvis du ønsker å være med å minske ulikhetene i lokalsamfunnet og samtidig støtte Bergen Håndball.

Kronekampen

Hva er kronekamp?

Konseptet bak kronekampen er at bedrifter og privatpersoner får muligheten til å bidra økonomisk til Bergen Håndball og vårt fond til å minske ulikheten blant barn og unge i lokalmiljøet vårt. Idéen bygger på at du får valget mellom å kunne bidra med et engangsbeløp, eller en sum per tilskuer som kommer på kampen 19.november. Alle publikummere kommer gratis inn!

Eksempel på sum per tilskuer: Dersom du ønsker å gi eksempelvis 10 krone per tilskuer som kommer på kamp og det kommer 1.000 stykker, ja det blir regnestykket følgende: 10 kr X 1.000 = 10.000 kr.

Fordelene med en sum per tilskuer: Dersom du velger å gi en sum per tilskuer øker insentivet både for at vi skal få inn mange publikummere, men også blant publikummerne selv. «Hvor mange klarer vi å få på kamp?. Dersom jeg stiller opp og støtter Bergen Håndball på denne kampen vet jeg at jeg er med å bidrar til en viktig sak i lokalsamfunnet vårt»

Fordelene med et engangsbeløp: Vi vet ikke hvor mange tilskuere vi klarer å få inn. Dette gjør at et bidrag per tilskuer vil være lite forutsigbart. Dersom du ønsker å bidra, men har en gitt sum du ønsker å bidra med, kan dette gjøres som et enkeltbidrag.