Nielsen og Ibsen på plass i Bergen – Bergen

Nielsen og Ibsen på plass i Bergen

Vi har endelig kommet i gang med treningene og vi har tatt i mot to av våre spennende nysigneringer. Etter noen dager i Bergen med styrketester og løpstester fikk de endelig kommet seg inn i hallen og få trent litt håndball med sitt nye lag. Første halløkt er ferdig og vi tok oss en prat med Henrik Ibsen og Henrik Nielsen for å se hva de tenker om den nye hjembyen sin.

Henrik (Ibsen) og Henrik (Nielsen) – endelig er dere på plass i verdens vakreste by, hvilke inntrykk har dere fått så langt?

– Vi har allerede vært og tuslet litt i byen, og det ser veldig bra ut – også er det godt å komme seg i hallen i dag da!, sier Nielsen før Ibsen supplerer med at det enn så lenge har vært overraskende fint vær i forhold til forventningene til regnbyen. Det virker som de er strålende fornøyd med sitt nye hjemsted.

Hva er 3 ting dere gleder dere til å oppleve i Bergen?

Gjengen i den 8. mann er nok det vi gleder oss mest til å oppleve. Vi har hørt og sett mye bra om Norges yngste supportergjen. Så den stemningen gleder vi oss til å kjenne på.
Nummer to er kampene generelt i Haukelandshallen i år, få spille i en hall som har plass til så mange mennesker og vi har allerede hørt litt rykter om hvordan arrangementene våre skal være denne sesongen. Det gleder vi oss til.
Til slutt så er det vanskelig å komme utenom det som blir den største håndballkampen i Bergen denne sesongen – heldigvis ikke så lenge til. Det er å møte gamleklubben vår, Kolstad, i første hjemmekamp 7. september

Det er jo slik at det er ingen her som kjenner Kolstad bedre enn dere. 7. september så kommer Kolstad med Sander Sagosen i spissen til en fullsatt Haukelandshall. Hva er planen for at vi skal sjokkere håndball-Norge akkurat den dagen?

Vi må være uredd og ha en «vi har alt å vinne-holdning». Vi skal ikke forsvare noe, vi skal slå nedenfra og vi har alt å vinne i denne kampen!, melder Ibsen. Nielsen er klar på at vi er underdogs i denne kampen, og at laget skal stille med energi for å krige om to poeng mot Norges beste lag.

Hva tenker professoren vår om tilskuddene til gruppen?

Guttene har kommet veldig raskt på plass! Det virker som de har sklidd fint inn i gruppen sosialt. Her har resten av gruppen også vært flinke på å inkludere og ivareta «de nye». De har også bitt godt fra seg på de fysiske testene noe som er gledelig å se. Jeg gleder meg veldig til å se de videre på hallgulvet også, noe som også ser veldig lovende ut.