Enkelt videre til kvartfinale – Bergen

Enkelt videre til kvartfinale

Et Follo lag, uten sin store stjernespiller Mikkel Solheim, fikk kjørt seg i Åsane Arena i kveld og kampen endte tilslutt 34-20 i Bergens favør.

Follo som stilte med svært ungt mannskap gikk respektløst til verks og tok ledelsen tidlig i kampen. Etter første kvarter var stillingen 7-8 til bortelaget og denne 1 måls ledelsen stod seg fram til det gjenstod 7 minutter av omgangen. Da giret hjemmelaget om og de siste 7 minuttene endte hele 7-1 og en komfortabel 5 måls ledelse til pause var et faktum.

I andreomgang så Bergenspillerne seg aldri tilbake og kontrollerte kampen fint og vant tilslutt komfortabelt med 14 mål.

Ekstra artig å se at hele troppen ble brukt og flere spillere fikk vist seg fram foran publikum, så dette lover godt for framtiden for herrehåndballen i Bergen!

Nå venter vi i spenning på trekning av kvartfinale og vi er kun 2 kamper unna den store drømmen: Finale i Unity Arena i romjulen!