Årets tredje borteseier i boks! – Bergen
Toppscorer i Rema 1000-ligaen Miguel Neves Foto: John Vint

Årets tredje borteseier i boks!

I en jevn og tett kamp klarer vi tilslutt å dra seieren i land i en tøff bortekamp. Vi vinner 26-28 og årets tredje borteseier er et faktum.

Det ble akkurat som forventet i kveldens bortekamp mot Bækkelaget. Et heltent hjemmelag med en svært opplagt Orheim bakerst i buret gjorde arbeidsforholdene vanskelige. 7-7 var stillingen etter kvarteret og til pause ledet hjemmelaget 15-13. Bækkelaget spilte klokt framover og fikk dratt ned tempoet i kampen og vi brant flere store muligheter før hvilen.

Med noen kloke ord fra trenerteamet i pausen tar vi mer og mer tak i kampen og etter 45 spilte minutter er vi endelig i føringen. Banens beste spiller Eskil Dahl Reitan fortsetter å styre troppene utover kampen, men vi fortsetter å veksle på ledelsen før lynvingen Jon Salte sender oss opp i en tomålsledelse med 4 minutter igjen på klokka. Denne ledelsen klarer aldri Bækkelaget å hente inn og vi innkasserer to svært deilige poeng og melder oss for alvor på i toppen av tabellen.

Vi må også trekke fram iskalde Fyllingsdølen Daniel Dimitrijevic som kommer inn å setter 4/4 fra straffemerket i svært kritiske faser av kampen.

Neste hjemmekamp i Rema 1000-ligaen er hjemme i Haukelandshallen mot Fjellhammer onsdag 2. oktober. Her håper vi mange tar turen for å støtte guttene til å fortsette seiersrekken.