PRESSEMELDING – Bergen

PRESSEMELDING

15.10.2024

Viktige endringer i Bergen Håndball

Bergen Håndball kunngjør i dag at vi har mottatt beskjed om at en av våre største samarbeidspartnere ikke lenger vil støtte driftssiden vår. Dette er et betydelig tap for klubben og som følge av dette må vi dessverre også ta tøffe beslutninger. Etter en grundig vurdering av situasjonen, har vi besluttet å permittere administrasjon og vi er i dialog med det sportslige teamet vedrørende et betydelig lønnskutt for inneværende sesong.

Klubben går en utfordrende periode i møte, og selv med de tiltakene vi iverksetter, er vi avhengig av en større redningspakke for å overleve.

Bergen Håndball har alltid vært opptatt av å drive basert på en nøktern og sunn økonomi, men bortfallet av en så stor andel av budsjettert inntekt har satt oss i en svært vanskelig situasjon.

Visjonen vår er å være en toppklubb for hele Bergen både i dag og i fremtiden. Vi betyr mye for mange og sammen skal vi klare å finne en løsning.

Sportslig har sesongen startet forrykende for Bergen Håndball. Med langt mindre økonomiske ressurser enn mange av våre konkurrenter, er vi for fullt på vei tilbake i toppen av norsk håndball!

Vi har en ung og sulten spillergruppe hvor halvparten er oppfostret i lokale klubber som Bjørnar, Åsane, Fyllingen, Kjøkkelvik og Nordnes. Spillerne våre er i dag store forbilder for alle små håndballspillere i regionen.  Interessen rundt klubben har aldri vært større og vi samlet nærmere 2000 store og små tilskuere til vår serieåpning i Haukelandshallen.

Bergen Håndball betyr mye for mange, og vi ønsker å fortsette det arbeidet vi er så godt i gang med. Både med tanke på å bidra med talentarbeidet i regionen, i tillegg til å fortsette veien mot toppen av norsk håndball. For å klare dette er vi nå helt avhengig av hjelp og støtte fra byen vår.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Nina Britt Kramer
Styreleder, Bergen Håndball

90871501

Erik Bjørnsen

Daglig leder, Bergen Håndball

Tlf. 40885251

Tord Vårdal

Kapteinsteamet

Tlf. 41259526