Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

FyllingenBergen er på plass i Oslo og klar for den siste seriekampen i 2019. Det venter en tøff oppgave når Bækkelaget står på andre banehalvdelen i Nordstrand Arena.

For vår egen del kom det en kjærkommen opptur sist mot Haslum. Det var ikke hvilken som helst prestasjon heller, laget regelrett overkjørte gjestene fra Bærum og vant hele 40-29. Nå venter en langt tøffere oppgave på bortebane. Men vi skal ikke langt tilbake for å finne sist oppgjør i samme hall mellom disse to lagene. I kvartfinalen i NM spilte vi kanskje en enda bedre kamp mot dagens verter da vi vant hele 37-25. Dermed er det definitivt ingen umulig oppgave som venter.

Bekkelaget har ellers levert en imponerende høst og kjemper om en plass blant de fire øverste lagene i REMA 1000-ligaen. De har ligaens klare toppscorer i Emil Sundal, som er en skuddvillig høyreback som vi har møtt utallige ganger. I tillegg er de klart forsterket denne sesongen med playmaker Lukas Karlsson.

Fredrik Ruud i trenerteamet er lysten på å ta to nye poeng mot BSK.

«Vi er spente og vil veldig gjerne avslutte året med en ny seier. Vi tar selvsagt med oss oppturen sist mot Haslum. Vi har jobbet mye med hvordan vi må fremstå for å ta poeng i denne ligaen. Høsten har vært varierende og for mange ganger har vi savnet den gløden og energien som må ligge i bunn. Den var tilbake sist og nå må vise at vi kan gjenskape glede, begeistring og kjærlighet både på banen og fra benken, sier en offensiv Ruud.

For FyllingenBergen er Sindre Aho tilbake fra sykdom og resten av troppen er som normalt. Dermed er det Leander Seime, Fredrik Mossestad og Ole Morten Kristiansen som fortsatt er ute med skader.

Kampen ser du som vanlig via BA´s direktesport på følgende link:

https://www.direktesport.no/event/dmDdpK5NUof6uOGewDtB5L?publication=www.ba.no