Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport

FyllingenBergen leverte en enorm avslutning på året da laget tok sin andre strake seier i REMA 1000-ligaen onsdag kveld. Bækkelaget ble slått 35-30 i egen hule og dermed fikk laget for alvor fatt i plasseringene som gir sluttspill når seriespillet er omme.

Laget har i tur og orden slått både Haslum og Bækkelaget som begge har gjort en solid høstsesong. Med tanke på en del tunge perioder i starten av sesongen gjorde dette ekstremt godt inn i den lange mesterskapspausen.

Fredrik Ruud snakket om kjærlighet til spillet før kampen og fikk respons.

«Guttene har gjort en enorm jobb inn mot avslutningen før julepausen. Vi tar fire veldig viktige poeng med oss og ikke minst måten vi gjør det på er imponerende. Hele klubben har vært presset og det er gledelig å se at vi kan snu det sammen. Vi får vist hvilke kvaliteter som bor i oss og nå gleder vi oss bare til fortsettelsen. Spillere som har slitt i høst slår plutselig ut i full blomst og vi viser at bor masse kvaliteter her. Nå skal det bare jobbes knallhardt inn mot siste del av sesongen. FyllingenBergen skal bli ubehagelige å møte når det nærmer seg slutten også i år, sier Ruud.

Han kan ikke fullrose spillerne nok for endringen som er blitt gjort.

«Vi har satt oss ned og sett oss selv i speilet, både spillerne og oss trenere. Responsen har vært god og det gir oss tro på det som venter. Når er det bare viktig at vi jobber godt inn i den pausen som venter. Vi har fortsatt en stor jobb foran oss for å være med når det virkelig gjelder. Vi skal sikre oss en plass i sluttspillet og nok en gang overraske der, avslutter «Ruudaldos».

Nå skal deler av troppen forberede seg til cupfinalen for juniorer som spilles 29. desember i Oslo Spektrum.