Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 1920 > Forhåndsomtale – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 1920 > Forhåndsomtale

Vi går inn i en spennende kampuke før lagene skal ut i et opphold med landslagsaktivitet. Først skal det kjempes om avansement til semifinalen i cupen. For vår del står det nok en bortekamp på programmet, denne gang mot Bækkelaget. Deretter tar vi imot Kolstad på hjemmebane i REMA 1000-ligaen kommende lørdag.

Andreas Gjeitrem gleder seg til to tette kamper denne uken.

«Det er to viktige og spennende oppgjør på programmet. Vi har selvsagt utelukkende fokus på kveldens kvartfinale i cupen. Jeg elsker kamper mot lag vi har møtt tidligere i sesongen. Da har vi referanser og bilder på ting som vi ønsker å rette på. Sist lykkes vi ikke helt med det taktiske vi hadde forberedt defensivt. Det håper jeg vi kan rette på i dagens kamp. Bækkelaget er smarte i det offensive spillet, så der håper jeg også vi kan stå klokere for å få frem mer av de avslutningene som vi ønsker. Jeg håper også vi kan få mer tempo inn i kampen enn det vi klarte i Framohallen mot dem sist».

Han håper ellers laget fremstår med en annen innstilling i dag.

«Både kampen sist mot Follo og forsåvidt hjemmekampen mot Bækkelaget var litt tam fra vår side. Jeg håper å se en helt annen glød til denne kampen. Alle vet at det er en vinn-eller-forsvinn kamp. Vi vil veldig gjerne til semifinalen som vi har gode muligheter til å få på hjemmebane om vi skulle greie oppgaven i kveld.

Som vanlig ser du kampen gjennom BA på http://www.ba.no/norgessporten

Kampstart i Nordstrand Arena er kl 18:30.