Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 1920 > Kamprapport – Bergen

Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 1920 > Kamprapport

For en kveld det ble i Nordstrand Arena. FyllingenBergen dominerte fullstendig i alle spillets faser og tok seg enkelt videre til semifinalen. Kampen ble avgjort allerede til pause da det sto hele 20-10 på tavlen. Laget fortsatte også sitt konsentrerte spill fra start etter pause, dermed måtte vertene tidlig innse at kampen var kjørt. Tilslutt endte det med sifrene 37-25 når klokken rundet 60 minutter.

FyllingenBergen lykkes perfekt med sitt 5:1 forsvar og tvang frem en rekke feil hos hjemmelaget. Andreas Gjeitrem var naturligvis strålende fornøyd.

«Sannsynligvis vår beste prestasjon denne sesongen. Vi er solide både som kollektiv og samtlige spillere bidrar med en god kamp individuelt også. Det er mye å bygge videre på fremover. Vi står solid bakover og tvinger Bækkelaget dit vi ønsker. Det åpnet opp for en rekke kontringer som vi tok godt vare på. Jeg er rett og slett veldig godt fornøyd med måten vi fremsto på gjennom hele kampen«.

Trekningen av semifinalen foretas i kveld etter den siste kvartfinalen spilles mellom Drammen og Haslum på TV2 kl 19:15.

Nå venter en ny viktig seriekamp allerede på lørdag. Da kommer Kolstad på besøk i REMA 1000-ligaen.

«Vi må ta med oss det vi var bra på i dag. Men vi vet bedre enn noen andre at ting ikke går av seg selv. Vi trenger å plukke poeng fremover i serien, det må gjerne starte med Kolstad kampen i helgen. De har vært solide sålangt og imponerte sist hjemme mot Elverum. Men hjemme i Framohallen skal vi følge opp sist seier mot ØIF Arendal, avslutter Gjeitrem.