Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 2021 > Forhåndsomtale

Denne helgen er det cupen som gjelder. Årets utgave er dessverre amputert (kun elite/1. div) og vi spiller vår første kamp når vi kommer inn i 4. runde. Der støter vi på Bækkelaget som har åpnet sesongen solid med flere fine prestasjoner. For oss blir det også mulighet til å revansjere det sure ettmålstapet for kort tid tilbake mot samme lag.

Kampen sist styrte vi i store deler, men vi klarte aldri å dra ordentlig fra i målprotokollen. Men fem minutter igjen av oppgjøret ledet vi 27-25. Men vertene slo tilbake og kunne juble for seier 28-27. Dermed bør det være en kampsugen gjeng som skal slåss for en kvartfinalebillett i NM.

FyllingenBergen drar til hovedstaden med samme lag som sist mot Bækkelaget. Det betyr at Andreas Ungesson er tilbake etter sin skade under oppvarmingen i bortekampen mot Drammen. Han var også ute sist når vi slo ØIF Arendal i Framohallen.

Med tre strake kamper uten tap mot tøff motstand blir det spennende å se om vi kan ta oss videre til kvartfinalen. Bækkelaget møtte vi også borte i fjorårets NM i det som kanskje var en av våre beste prestasjoner den sesongen. Hele 37-25 vant vi etter en ellevill 1. omgang der vi førte hele 20-10 og som sendte oss til semifinalen.

Merk tidlig kampstart i Nordstrand Arena. Kampen starter allerede kl 15:00.

Ettersom det er NM-kamp vises ikke kampen på direktesport, men kan følges via denne linken:

https://www.handballtv.com/?match=118636