Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

Bækkelaget Håndball Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 2021 > Kamprapport

FyllingenBergen fortsetter storformen og tok seg etterhvert greit videre til kvarfinalen da laget slo Bækkelaget hele 27-19 søndag ettermiddag.

Det var lenge en forholdsvis jevn kamp i hovedstaden. Selv om vi flere ganger hadde føringer på to og tre mål klarte vi ikke å riste av oss BSK. Det føltes hele tiden som vi var vår egen fiende og gjorde flere individuelle feil og klare bomskudd de første 45 minuttene. Det endret seg imidlertid det siste kvartret der vi for alvor sa takk for følge til vertene.

Tord Moen Vårdal sto en solid kamp i målet og var vår bestemann totalt sett. Fredrik Ruud var også en meget fornøyd mann etter avansementet:

– En merkelig kamp egentlig. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi løser det defensive arbeidet og Tord står goidt i måle hele veien. Det kjennes som de som sto foran ga han gode betingelser og vi fikk en del avslutninger med godt press mot vårt mål. Fremover føler jeg det kollektive egentlig er bra, men vi slurver altfor mye både med avslutninger og enkle feil. Vi følte alle sammen at vi burde ledet med 4-5 mål til halvtid, men vi var jo bare en foran. Sånn fortsatte det egentlig i starten av den andre omgangen, men mot slutten fikk vi langt bedre uttelling i vårt angrepsspill. Da dro vi raskt i fra og avgjorde kampen på en fin måte, sier Fredrik.

Kvatfinalene skal trekkes kommende uke. Kan vi håpe på et skikkelig by-derby? Viking TIF tok seg også enkelt videre etter å ha møtt Vikhammer i sin kamp. De er også det eneste gjenlevende laget fra divisjonen under. Ellers var det får cupbombber og følgende lag er videre:

Elverum, ØIF Arendal, Drammen, Nærbø, Kolstad, Viking TIF, FyllingenBergen og vinneren av Haslum og Runar (spiller i skrivende stund) er lagene som er på plass i kvartfinalen.