Drammen-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

Drammen-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Vår andre bortekamp på en uke står for tur når vi tar turen til Drammen for møte med nok et topplag.

I dag tar vi fatt på andre halvdel av seriespillet. Status etter 11 runder er at vi befinner oss såvidt på rett side av nedrykksstreken. Follo har riktignok en kamp til gode og kan med seier dytte oss ned på kvalifisering. Dermed er det fullt fokus på å samle nok poeng fremover til å jobbe oss opp mot sluttspillplass. Det blir sannsynligvis lite som skiller fra topp åtte og ned til kvalifisering når regnskapet skal gjøres opp i mars.

Andreas Gjeitrem ser gjerne poengfangsten starte allerede i dag.

«Drammen borte er selvsagt ingen enkel oppgave å starte andre halvdel med. Men det er et lag som har prestert litt ujevnt og vi hadde grepet på dem i åpningskampen hjemme. Det var en kamp vi var foran med fem mål på det meste etter pause. Den gangen ble vi for enkel fremme og ble kontret i senk på slutten. Det blir den gamle visen om igjen, vi må være trygg med ballen og spille mest mulig etablert med dem i vårt forsvar. Da håper jeg vi kan stresse dem i deres angrepsspill. Det har vi lykkes bra med mot dem tidligere»

Han kan glede seg over at Jacob Weidemann er tilbake i troppen.

«Jacob er med og vi håper han kan bidra som normalt. Dessverre har det også meldt seg sykdom i troppen, så vi vet ikke helt hvem som er tilgjengelig enda. Men vi skal uansett få på beina et revansjesugent mannskap til dagens kamp. Vi skal fortsette å tro på det vi driver med, da finnes det alltid muligheter, avslutter Gjeitrem.

Kampen ser dere som vanlig på direktesport hos www.ba.no med kampstart kl 18:00.