Drammen-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

Drammen-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport

FyllingenBergen leverte en langt bedre figur i kveldens kamp mot Drammen enn i forrige bortemøte med Elverum. Laget var lenge fullt på høyde med en av seriefavorittene, men måtte strekke våpen helt på tampen og tapte 33-30.

Vi fikk en pangstart på kampen og gikk direkte i ledelse 4-0 og 6-2. Dessverre kom Drammen enda raskere ajour på stillingen 6-6. Det skjedde på de tingene som Andreas Gjeitrem advarte om på forhånd. Enkle feil ble hardt straffet av hjemmelaget som raskt også overtok initiativet gjennom den første omgangen. Til pause sikret de seg en føring på 18-14.

Etter hvilen kom FyllingenBergen sakte med sikkert inn i kampen. Midtveis i omgangen var lagene like langt på 24-24. I denne perioden var det langt færre feil og flere øynet muligheten for at man kunne hente poeng på en tøff bortebane. Dessverre lykkes man ikke godt nok i det avgjørende momentene når kampen skulle avgjøres.

Likevel var det et langt steg i riktig retning fra kampen sist mot Elverum. Nå skal det virkelig mobiliseres inn mot kampen mot Haslum på hjemmebane kommende lørdag. Det skal hallen fylles og laget skal krige til seg nødvendige poeng inn mot julepausen.

Tord Moen Vårdal sto forøvrig en meget god kamp i målet. Iben Hvidsten var også solid og ble kåret til vår beste spiller av juryen i hallen.