Drammen-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

Drammen-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

FyllingenBergen fortsatte fremgangen og leverte nok en solid bortekamp mot Drammen. De to lengstlevende eliteserielagene fulgte hverandre tett, men med våre gutter stort sett i førersetet hele siste del av kampen. En føring på tre mål mot slutten var likevel ikke nok til å ta med begge poengene hjem. Drammen utlignet og på slutten mistet vi ballen tvilsomt slik at vi ikke fikk muligheten til å avgjøre kampen. Kampen endte dermed 29-29 når sluttsignalet lød.

Kampen startet jevnt før Drammen fikk et lite grep på 7-4. Det skyldes først og fremst litt for mange uprovoserte tekniske feil fra vår side som vertene utnyttet raskt i andre enden. Men så fort de tekniske feilene ble færre overtok vi mer og mer av kampen. Til pause var vi foran 13-11.

Etter hvilen ble det ekstremt rotete kamp de første 10 minuttene. Det skyldes først og fremst en hel rekke utvisninger, med overvekt til oss som gjorde at Drammen kom ajour. Flere av utvisningene var begge lag misfornøyde med og temperaturen i kampen steg flere hakk. Men våre gutter lot seg ikke stresse. Sakte med sikkert kom vi foran med 3-4 mål igjen og det så ut til å gå mot en borteseier. Dessverre klarte hjemmelaget å kjempe seg likt på slutten og fikk med seg et noe heldig poeng.

Nok en gang var det ekstremt mange positive ting å ta med seg. Vi løste Drammen sitt offensive spill bedre og bedre jo lenger kampen skred frem. Igor Karlov (bildet) var spesielt sterk i denne fasen og tidvis herjet med Drammen. Han ble fortjent kåret til vår beste spiller. Samtidig leverte også resten av våre bakspillere solide prestasjoner. Tord Moen Vårdal gjorde også en ny fin kamp i målet. I det hele tatt er det mye å bygge videre på inn mot søndagens kamp hjemme mot ØIF Arendal.